Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
STARTSIDA
improveme.se – välkommen till skönhetens vardagsrum

improveme.se – välkommen till skönhetens vardagsrum

improveme.se är Nordens största mötesplats för alla oss som är intresserade av skönhet & hälsa. Varje vecka når Improveme Online Network över en miljon unika besökare.

"Vilka är de senast trenderna inom smink? Hur går jag ner i vikt med hälsosam träning utan att förändra hela mitt liv? Och vilken mascara passar just mig?"


Det är några
av alla frågor som vi på improveme.se vill ge dig svaren på. Vi är det enda heltäckande nätmagasinet som idag tar upp hälso- och skönhetsindustrin. improveme.se är din egen plats på nätet där du kan få inspiration, men samtidigt söka kunskap om olika behandlingar och metoder som du är nyfiken på.

Vi skriver om allt från den senaste make-upen till nya rön inom hälsosektorn. Däremellan kommer du kunna läsa intervjuer med kända skönhetsprofiler, krönikor av etablerade experter, underhållande nyheter från Hollywood och reportage från exempelvis span och skönhetssalonger runt om i landet.

Att vara mån om sitt utseende är viktigt för de flesta av oss. Ditt utseende speglas också av hur du mår inombords. improveme.se handlar därför också om kost, träning, fitness och wellness.

Vi strävar efter
att göra Nordens bästa och mest innehållsrika mötesplats på nätet för alla oss som är är intresserade av skönhet och hälsa.

Har du synpunkter, funderingar eller bra idéer. Tveka inte, maila oss:

redaktion@improveme.se

Vill du annonsera på improveme.se kontaktar du Daniel Nyhlén, VD, eller Malin Torkelsdotter, marknadsansvarig. Telefon: 08-611 90 10.
2007-12-03 08:05 RSS icon
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år