Sextipsen för alla Sextipsen för alla Kendall frontar kampanj Kendall frontar kampanj Njut av åldern – hela livet Njut av åldern – hela livet Nya behandlingskrav Nya behandlingskrav
Fredag 28 November 2014
STARTSIDA
improveme.se – välkommen till skönhetens vardagsrum

improveme.se – välkommen till skönhetens vardagsrum

improveme.se är Nordens största mötesplats för alla oss som är intresserade av skönhet & hälsa. Varje vecka når Improveme Online Network över en miljon unika besökare.

"Vilka är de senast trenderna inom smink? Hur går jag ner i vikt med hälsosam träning utan att förändra hela mitt liv? Och vilken mascara passar just mig?"


Det är några
av alla frågor som vi på improveme.se vill ge dig svaren på. Vi är det enda heltäckande nätmagasinet som idag tar upp hälso- och skönhetsindustrin. improveme.se är din egen plats på nätet där du kan få inspiration, men samtidigt söka kunskap om olika behandlingar och metoder som du är nyfiken på.

Vi skriver om allt från den senaste make-upen till nya rön inom hälsosektorn. Däremellan kommer du kunna läsa intervjuer med kända skönhetsprofiler, krönikor av etablerade experter, underhållande nyheter från Hollywood och reportage från exempelvis span och skönhetssalonger runt om i landet.

Att vara mån om sitt utseende är viktigt för de flesta av oss. Ditt utseende speglas också av hur du mår inombords. improveme.se handlar därför också om kost, träning, fitness och wellness.

Vi strävar efter
att göra Nordens bästa och mest innehållsrika mötesplats på nätet för alla oss som är är intresserade av skönhet och hälsa.

Har du synpunkter, funderingar eller bra idéer. Tveka inte, maila oss:

redaktion@improveme.se

Vill du annonsera på improveme.se kontaktar du Daniel Nyhlén, VD, eller Malin Torkelsdotter, marknadsansvarig. Telefon: 08-611 90 10.
2007-12-03 08:05 RSS icon
ANDRA LÄSTE OCKSÅ
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen