Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Söndag 29 Mars 2015
MAKE-UP Föregående | | Nästa

Beyonce är världens vackraste kvinna år 2012, anser tidningen PEOPLE.

Ofta brukar en kändis som är särskilt aktuell väljas, till exempel någon som nyligen släppt en skiva eller medverkat i en film. Men i Beyoncés fall är projektet en liten bebis, dottern Blue Ivy.

Trots att hon födde barn för bara några månader sedan har Beyoncé redan gått ner alla graviditetskilon, uppger stjärnan själv.

Hon berättar också att hon anser sig ha blivit snyggare sedan hon blev mamma.

"Jag känner mig vackrare än någonsin, eftersom jag har fött barn", säger hon till PEOPLE.

"Jag har aldrig känt ett så starkt syfte här på Jorden", säger hon.

Samtidigt försöker hon tona ner sin utmärkelse.

"Att kallas världens vackraste kvinna är överväldigande", säger hon till PEOPLE. "Det får mig att känna mig väldigt generad", tillägger hon.

Beyonce har ett annat förslag på världens vackraste kvinna: "Min mamma! Kvinnor är som fina viner, de blir bättre med åren."

Allra vackrast känner sig Beyonce när hon känner sig "älskad och självsäker. Det handlar om vem man är som människa, det är det som gör en vacker".

Beyoncé är vackrast, enligt People

Bildspel. Varje år korar den amerikanska tidningen PEOPLE en kvinna som utnämns till världens vackraste. I år är det den nyblivna mamman Beyoncé Knowles som pryder omslaget och ligger överst på listan.

Att bli mamma har gjort Beyoncé vackrare, tycker hon själv. Och det verkar även den amerikanska nöjestidningen PEOPLE tycka.


De har nämligen korat henne till världens vackraste kvinna.

Läs mer i bildspelet ovan!
2012-04-26 09:00 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman