Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Är svenskar hälsosamma? Är svenskar hälsosamma? Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 21 April 2015
MANLIGT Föregående | | Nästa

Bandet De Vet Du gör några av Sveriges roligaste musikvideor just nu.

Från vänster: DJ-Hunk, Johan Gunterberg, Christopher Martland och Tor Wallin.

Så här såg det ut när improveme.se träffade killarna i Stockholm i veckan. DJ-Hunken trotsade oktoberkylan och visade magrutorna.

De Vet Du avslöjar sina bästa raggningsknep

De är ett av Sveriges största YouTube-fenomen. Och fanbreven ramlar in. Här avslöjar killarna i De Vet Du hur de får tjejerna på fall.

Det började som en kul grej. För ett år sedan släppte killarna sin första låt, "Din Syrra", som slutade som en riktig YouTube-succé. Nu har deras senaste hit ”Fucka Ur”, visats närmare 200 000 gånger – på bara en vecka.

FAKTA: De Vet Du Namn: Johan Gunterberg
Ålder: 24 år
Bor: Gärdet
Yrke: Klädförsäljare

Namn: Christopher Martland
Ålder: 23 år
Bor: Lidingö
Yrke: Klädförsäljare

Namn: Tor Wallin
Ålder: 21 år
Bor: Lidingö
Yrke: Klädförsäljare

Namn: DJ-Hunk
Ålder: 24 år
Bor: Okänt
Yrke: DJ-Hunk

– Vi hade aldrig kunnat drömma om eller planerat att det skulle bli så här. Det är jättekul att så många tycker om det vi gör, säger Johan Gunterberg i bandet.

Improveme.se träffar
killarna under en lunch i Stockholm. De sitter tillbakalutade i en svart skinnsoffa och verkar betydligt mer blyga än i sina videor. Där sjunger de om helgens alkoholintag, och hur de ska göra för att få hem de snyggaste tjejerna från krogen.

Speglar det era liv på riktigt?

– Ja, absolut. Det speglar nog de flesta killars liv. På fredag kväll är vi riktigt heta, men kanske inte riktigt lika heta som i videorna, säger Christopher Martland.

Alla fyra killarna är singlar och kärleksbreven ramlar in i på Facebook. De attraheras av tjejer med humor.

– Killar och tjejer är roliga på olika sätt. Det är ovanligt med tjejer som är roliga, men om jag träffar en tjej som är kul blir jag extra intresserad, säger Johan.

– Utstrålning är också viktigt. Det är riktigt ocharmigt med en tjej som inte är bekväm med sig själv. Då får hon hellre vara mindre snygg men självsäker, säger Christopher.

DJ-hunken är också på väg att säga något, men stoppar sig själv.

– DJ-Hunken har ingen röst, förklarar Johan.

Killarnas bästa raggningsknep är att inte visa att man raggar. Det ska verka som att man bara vill hänga. Om det funkar och leder till något mer är det jätteirriterande om tjejen spelar svår.

– Lägg ner den där grejen med att inte svara på sms direkt, säger Johan.

Att se bra ut är viktigt för killarna. Deras bästa tips för att hålla sig fräscha är att träna, äta nyttigt – och borsta tänderna.

– Jag går aldrig utanför dörren utan att ha använt tandborsten. Dålig andedräkt är riktigt "pin", säger Christopher.
2012-10-10 14:30 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Ultimata festivallooken Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV