Bli av med finnarna

Få bukt med finnarna med hjälp av hudvård speciellt utformad för mannen.

De flesta hudvårdsprodukter för män idag är väldigt lika de för kvinnor. Detta är naturligt eftersom många av märkena för män på marknaden har en lång historia av att tillverka produkter för kvinnor. Men det finns viktiga skillnader mellan män och kvinnors hud som man bör tänka på då man ska välja produkter till huden.

Mannens hud är dubbelt så oljig som en kvinnas, den har större och fler porer som gör dem enklare måltavlor för bakterier. Mannens hud är även känsligare på grund utav daglig rakning och torkar lättare ut.

Recipe for Men är en svensk hudvårdsserie för killar. När de utvecklade sin hudvårdslinje tog de dessa skillnader under beaktning och skapade en hudvårdsserie som är specifikt anpassad för männens behov.

#IMG2-R#Recipe for Men har nyligen lanserat en ny produkt som hjälper dig i kampen mot finnar; Anti-Acne Action.

Anti-Acne Action är en täckande formulering för effektiv punktbehandling av akne. Den lätta konsistensen låter huden andas samtigt som den effektivt döljer blemmor och finnar. Salicylsyra verkar bakteriedödande och propplösande, och är den aktiva ingredinensen i produkten. Stiftet innehåller 2,5 ml och kostar 179 kronor.

Återförsäljare: Bland andra NK, Åhléns, Grooming.se.

Bildspel: Bli av med finnarna

Bildspel: Bli av med finnarna

Bildspel: Bli av med finnarna

Bildspel: Bli av med finnarna

2008-03-11 01:25:00

Publicerad: 11 mars 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp