G-punkten är en myt G-punkten är en myt Välj rätt foundation Välj rätt foundation Ha en bra dag – varje dag Ha en bra dag – varje dag Izabella om ideal Izabella om ideal
Onsdag 22 Oktober 2014
STARTSIDA
Toppmodellernas nakenbilder säljs på auktion

Toppmodellernas nakenbilder säljs på auktion

Nyheter. Skönhetsikonerna Kate Moss och Gisele Bundchen poserade som Gud skapade dem.
Nu auktioneras stjärnornas nakenbilder ut till högstbjudande.

Kate Moss och Gisele Bundchen är stjärnorna i en kollektion med bilder som uppskattas inbringa 1,5 miljoner pund under en auktion.


De får sällskap av Birgitte Bardot som är ytterligare en av posörerna i kollektionen som säljs av den tyske samlaren Gert Elfering på Christies i New York nästa månad.

– Den stilfulla, idealiserade kvinnliga figuren har en priviligerad plats i Elferings estetik, säger auktionshuset till brittiska The Sun.

De svartvita bilderna av Kate and Gisele togs av Irvin Penn och beräknas bli klubbade för mellan 15 till 20 000 pund, alltså ett par hundra tusen svenska kronor. En del av bilderna i kollektionen började visas på Christies den här veckan.

Kate Moss är även aktuell i mer nakenkonst. Nyligen publicerade en fransk tidning topplessbilder på stjärnan som var tagna av fotografen Heidi Slimane.
2008-03-14 03:04 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Kate Moss vill lukta bensin Här är stjärnmodellens vågade nakenbild Tom Cruise får fitnesstips av Beckham Oljigt, krulligt, bångstyrigt? Vi har lösningarna Hetaste stjärnhåret Jennifer Aniston visar rumpan på stranden
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen