Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Söndag 26 April 2015
STARTSIDA
Toppmodellernas nakenbilder säljs på auktion

Toppmodellernas nakenbilder säljs på auktion

Nyheter. Skönhetsikonerna Kate Moss och Gisele Bundchen poserade som Gud skapade dem.
Nu auktioneras stjärnornas nakenbilder ut till högstbjudande.

Kate Moss och Gisele Bundchen är stjärnorna i en kollektion med bilder som uppskattas inbringa 1,5 miljoner pund under en auktion.


De får sällskap av Birgitte Bardot som är ytterligare en av posörerna i kollektionen som säljs av den tyske samlaren Gert Elfering på Christies i New York nästa månad.

– Den stilfulla, idealiserade kvinnliga figuren har en priviligerad plats i Elferings estetik, säger auktionshuset till brittiska The Sun.

De svartvita bilderna av Kate and Gisele togs av Irvin Penn och beräknas bli klubbade för mellan 15 till 20 000 pund, alltså ett par hundra tusen svenska kronor. En del av bilderna i kollektionen började visas på Christies den här veckan.

Kate Moss är även aktuell i mer nakenkonst. Nyligen publicerade en fransk tidning topplessbilder på stjärnan som var tagna av fotografen Heidi Slimane.
2008-03-14 03:04 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år