Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Torsdag 18 December 2014
BEHANDLINGAR
Bli rynkfri under lunchen

Bli rynkfri under lunchen

Nyheter. Nu måste du inte boka tid för en skönhetsbehandling.
I New York kan du fixa dig med botox under lunchen.

Tror du att en skönhetsbehandling måste ta flera veckor? Då är det dags att tänka om. I New York finns det nu möjlighet att smita in och bli behandlad med botox. Du behöver inte ens boka tid, utan kan enkelt få en drop-in-tid på stört.


Injektion på fem minuter  Det är butiken Smooth som erbjuder sina kunder botoxinjektioner. Ägaren och läkaren Michael Rose tycker att han har hittat ett riktigt framgångskoncept.
– Du går in hos oss och efter mindre än 30 minuter kan du gå ut och återgå till vad du vill göra under dagen. Det är bättre än att tillbringa hela dagen på en klinik bara för att få en injektion som tar fem minuter, säger han till nyhetssajten wkyc.com.

Botoxinjektioner är en medicinsk behandling. Risken att patienterna drabbas av en mindre allergisk reaktion finns.
– Vi har lika hög säkerhet här som på någon annan medicinsk klinik. Vi har läkare som utför injektionerna och tar det här på största allvar, hävdar Rose.

Hembesök  I dag är rynkbehandlingar mer lättillgängliga än någonsin. I London erbjuder en klinik en så kallad ”Botox-by-bike”. Där gör läkaren hembesök och kommer till patienten på motorcykel för att sedan utföra behandlingar med Botox och antirynkmedlet Restylane.
2007-12-03 13:52 RSS icon
ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Fakta: Botox
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen