Rätt produkt för håret

Vi har listat våra bästa hårfavoriter just nu.

1. D:Fuse Paddle Brush innehåller ”tourmaline” som är en är en ädelsten som sänder ut negativa joner som har goda egenskaper. Det ger borsten den lena ytan tack vare Ceramic-teknologin. Värmen hålls kvar inne i borsten och gör att du enkelt får ett fint, glansigt hår utan trassel och statisk hår, dessutom kortar det ner torktiden. Borsten motverkar mjäll och ger trött hår nytt liv.
245 kronor, Eleven.se

2 & 3. Schwarzkopf Seah Hairspa schampo och balsam, den perfekta spa-serien för ditt hår. Produkterna ger lyxig glans varje dag.
230 kronor styck

4. Clean ger ditt hår en rejäl uppfräschning utan att behöva tvätta det. Cleans Hair Fragrance gör ditt hår mjukt, glansigt och ger det en underbar doft som varar hela dagen. Det enda du behöver göra är att spraya.
398 kronor, Blush.se

5. BC Color Save Treatment från Scwarzkopf, en inpackning som intensivt återuppbygger hårets struktur inifrån och ut. Den hjälper även håret att bevara färgen.
189 kronor, hos utvalda frisörsalonger

6. Vidal Sassoon Plattång hjälper till att bevara hårets färgintensitet samtidigt som du får en superglansig finish. Plattången är endast 2 cm tunn. Plattången värms upp snabbt och kan ställas in på en temperatur som passar just ditt hår. Finns i ett flertal härliga färger.
399 kronor, Eleven.se

7. d:fi är ett vattenbaserat vax med flexibel stadga, ger struktur och högglans till din frisyr. Hjälper till att lugna elektriskt och flygigt hår.
149 kronor, Eleven.se

Bildspel: Rätt produkt för håret

Bildspel: Rätt produkt för håret

[email protected]

2008-05-20 08:35:00

Publicerad: 20 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp