Solfavoriter i sommar

Hettan smyger sig på och snart är det dags att bege sig till varmare breddgrader. Ladda upp med härliga produkter och accessoarer.

Solglasögon är ett måste när du vistas i solen. Gärna ett par oversize retrobrillor med detaljer på bågarna.
1. 130 kronor, Asos

Trist och livlöst hår? Liva upp det med en accessoar. Låt dig inspireras av Pocahontas hårband eller Maggie Graces vackra blomma i håret.
2. Hårband, 74 kronor, Urbanoutfitters
3. Brosch/ hårsnodd, 29,50 kronor, H&M

När håret utsätts för saltvatten, klor och solen skadliga strålar blir det lätt risigt och håret tappar sin lyster. För att hålla det fräscht hela sommaren måste du använda ett schampo och balsam som skyddar mot UV-strålning. Redkens After-Sun Conditioner tillför fukt, näring och glans samtidigt som den lindrar hårbotten. Sachajuans Schampo med UVB-skydd skyddar håret även efter det har sköljts ur. Det är därför redaktionens/vår favorit för vanligtvist sköljts skyddet ur när man tvättar håret. Detta schampo skyddar ditt hår från att skadas och blekas.
4. After-sun conditioner 280 kronor, Redken, Lyko.se
5. Shampoo UVB-Skydd Sachajuan 95 kronor, Beautybygrooming.se

Urban Decay Baked Body Glow hjälper dig att bli brun på kroppen utan sol. Det kan duttas på lite här och var. Perfekt när du vill tindra som solen.
6. 245 kronor, Blush.se

Alla påfrestningar som du utsätts för på sommaren kan få dina naglar att bli väldigt sköra. Ett lack som skyddar och stärker dina naglar i 2-fas kommer från Mavala.
Fas-1 innehåller nylonfibrer som bilder ett skyddande nät på nageln för att stärka.
Fas-2 jämnar ut och ger en slät nagelyta.
7. Mavala nagelförstärkare 2-fas 119 kr, Soderfin.se

Lätt och ren sommar doft som fungerar bra till både dig och killen. Spruta inte på parfym när du ska vistas i solen om du inte vill ha fläckar på kroppen!
8. CK One Summer 329 kronor, Parfym.se

AV: Gabriella Safar 

Bildspel: Solfavoriter i sommar

Bildspel: Solfavoriter i sommar

2008-05-20 14:38:00

Publicerad: 20 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp