Snabb hjälp mot acne

Det slår sällan fel – ska man iväg på fest eller något annat trevligt sammanhang så dyker de alltid upp; blemmor, finnar och kvisslor.

Det är knappast ett drömscenario att komma till kalaset och se ut som Rudolf med röda mulen (möjligen om det är maskerad nu till jul då). Men det finns hjälp.

Produktserien Clean & Clear har några produkter som fungerar alldeles ypperligt som paniklösning på problemen. Den ena produkten heter Invisible Blemish Treatment och är en oljefri gele som tränger in i huden och torkar ut med hjälp av Salicylsyra (2%) och alkohol.

Bra resultat

Det är kanske ingen drömbehandling för huden med stark syra och alkohol men det ger ett snabbt och bra resultat och tack vare att den är transparent så kan du dessutom använda eventuell täckande makeup ovanpå utan att det syns något.

Den andra produkten heter Persa Gel 5, en vattenbaserad produkt som fungerar på ungefär samma sätt som Invisible Blemish Treatment fast i denna så är den aktiva beståndsdelen Benzoyl Peroxid (siffran anger procenttalet Benzoyl Peroxid, i detta fall 10%, det finns även en svagare som innehåller 5%).

Finns på nätet

Jag har inte sett till någon av just dessa produkter på hyllorna här hemma i Sverige men går du in på till exempel Drugstore.com eller någon annan liknande sajt så kan du enkelt beställa dem på nätet. Det roliga med dessa produkter, förutom att de verkligen fungerar, är att de är väldigt billiga, båda ligger på endast cirka 50 kronor styck.

Bildspel: Snabb hjälp mot acne

Bildspel: Snabb hjälp mot acne

2007-12-03 23:20:00

Publicerad: 3 december 2007

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp