Talar ut om Botox

Charlotte Perrelli är Sverges hopp i Schlager-EM.
Nu väljer stjärnan att berätta som hennes påstådda skönhetsingrepp.
– Jag tror inte att jag skulle våga testa Botox, säger hon.

Charlotte Perrellis kropp har detaljstuderats under den svenska Melodifestivalen. Uppmärksamheten har bara blivit större i Belgrad där stjärnan befinner sig för att tävla för Sverige i Schlager-Em.

#IMG2-R#Charlotte är positivt inställd till skönhetsbranschen. För tre år sedan lanserade sångerskan sin egen hudvårdsserie Perrelli by Charlotte Perrelli, som just nu ligger i vila.
-Jag tror stenhårt på den industrin. Men nu är det mycket annat att fokusera på. Men jag är helt säker på att jag tar upp det igen. Det är en passion, säger Charlotte till Aftonbladet.

När tidningen frågar om Charlotte har gjort en skönhetsoperation blir svaret:
-Nej. Jag ser på mig själv att det funkar utan. Jag behövde inte lägga mig och fettsugas för att gå ner femton kilo. Men skulle jag känna att ”nej, nu hänger ögonlocken över ögonen” eller får svårt att sminka mig för att huden flyttar på sig, då kan jag tänka mig att göra något.

Charlotte har heller inte gjort behandling med varken Restylane eller Botox.

-Nej. Jag vet inte om jag skulle våga. Jag är så känslig, superallergisk. Det skulle bli så uppmärksammat om något gick fel. Det räcker med att jag har fått ett munsår eller en finne på läppen och folk tror direkt att jag har gjort något.

Däremot är stjärnan inte främmande för att testa en injetionsbehandling i framtiden.
-Jag säger inte att jag aldrig kommer vilja testa, men inte just nu. Det får jag göra när jag inte är så påpassad och känner att jag behöver det, säger hon till Aftonbladet.

Bildspel: Talar ut om Botox

Bildspel: Talar ut om Botox

Charlotte representerar Sverige i Schlager-Em.

Charlotte representerar Sverige i Schlager-Em.

2008-05-22 09:46:00

Publicerad: 22 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp