Lyxig spaweekend

15 minuters bilfärd från Stockholms stadskärna ligger Njuta Spa beläget på en klippa vid vattnet. Det hände något speciellt när jag äntrade dörren. Min stressade kropp blev harmonisk.

#IMG2-R#Unikt med upplevelsen är att den är just privat. Du delar inte bubbelbadet, bastun eller relaxrummet med andra gäster, utan det är endast du och din partner där.

Lyxpaketet kickade igång med en valfri 25 minuters ansiktsbehandling eller ryggmassage. Jag valde det sistnämnda, min sambo likaså.
-Jag kommer att beröra punkter som mjukar upp dina stela nackmuskler. Det kan hända att du får huvudvärk efter behandlingen, berättade hudterapeuten Linda.

Mycket riktigt fick jag huvudvärk, vilket i sig tyder på hur spänd jag varit. Men jag härdade ut och vi fördes sedan vidare till relaxrummet två trappor ner i huset.

#IMG3-R#Svaga toner hördes ur högtalarna och jag imponerades av att rummet endast var för oss. Ett fruktfat stod uppdukat och jag sjönk ner i en av de tre korgstolarna. Dåsigheten gjorde sig påmind men jag blev snabbt pigg när det varma bubbelbadet på terrassen stod färdigt. Att njuta av utsikten från en jacuzzi var perfekt en dag som denna.

En och en halv timmes bad och 20 skrynkliga tår och fingrar senare tog vi på oss badrockarna och gjorde oss i ordning i lugn och ro. Därefter rundade vi av vistelsen på Njuta Spa med en god hälsolunch i loungen.

Sedan bar det av till Hotel J i Nacka Strand, placerat naturskönt vid vattnet. Hotellet är medlem i Design Hotels, och arkitekten Johan Nyrén har lyckats få till en skön mix av modern design och klassisk skärgårdsanda.

#IMG4-R#Vårt rum hade stora panoramafönster med utsikt över havet och en inbjudande balkong för eftermiddagskaffet. Hemtrevnaden var hög -jag kände att här kan jag stanna ett bra tag.

På kvällen serverades en fantastisk fyrarättersmiddag i solnedgången. Vi njöt av en flaska vin och jag kände att den här dagen kan jag leva på till semestern. Lyxpaketet på Njuta Spa får mycket väl godkänt.

Information
Spaweekend på Njuta Spa inkluderar:
En 25 minuters valfri behandling, privat spabad på terassen, bastu och tillgån till relaxrum.
Dubbelrum med frukostbuffé på Hotel J
Fyrarätters middag med drink på Restaurant J
Pris: 1995 per person

www.njutaspa.se
Tel: 08-21 21 68

www.hotelj.se

Bildspel: Lyxig spaweekend

Bildspel: Lyxig spaweekend

Elina och Cristian

Elina och Cristian

Hotellrummet på Hotel J

Hotellrummet på Hotel J

Vacker utsikt från panoramafönstren

Vacker utsikt från panoramafönstren

[email protected]

2008-05-28 07:55:00

Publicerad: 28 maj 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp