Sockersöta nyheter

1. Cake Beauty Satin Sugar Hair & Body Powder är ett krämfärgat på burk. Passar alla blondiner och ljusa brunetter. Pudra lite över håret för att ta bort överskottsolja. Perfekt för att fräscha upp mellan hårtvättarna. Pudra även över kroppen för att dofta nybakade citronkakor.
185 kronor, Eleven.se

2. The Art Of Shaving Shaving Cream Rose mjukar upp hårstråna, lyfter upp dem och förbereder huden för att ge en perfekt rakning. Använd den på benen, under armarna och bikinilinjen. Produkten förebygger inväxta hårstrån, irritation och rosextrakten gör huden len.
Kokosnötolja ger ett härligt lödder och krämen doftar fantastiskt av ros.
Från 255 kronor, Accessora.se

3. Pinkie Swear Eye Shadow Duo är en häftig kombo av mikroniserade puderskuggor för dina ögonlock. Detta ultrafina pigmenterade puder ger dig en klassisk finish som är sammetslen och håller länge.
99 kronor, Eleven.se

4. Wellness CLEAN Harmony är en av två nya dofter i ett nytt koncept från CLEAN. Skönhet och välbefinnande är starkt sammanlänkade. Harmony doftar naturligt av citron, apelsinblomma, gräddigt cederträ som blandas i en vacker harmoni.
EdP 60 ml, 798 kronor, Inezza.se

5. Cake Beauty Brown Sugar Body Scrub  är en förförisk skrubb som innehåller brunt socker, berikad med smör och oljor. Scrubben är full med kokossmör och vitaminrika oliv-, kokos- och solrosoljor som exfolierar och återfuktar kroppen och ger den en oemotståndlig citrusdoft.
355 kronor, Eleven.se

6. Rose & Co Strawberry Crush Glossy Lip Balm
är en härligt väldoftande lip balm med mandelolja för att göra dina läppar mjuka. Produkten påminner om sommar och färska jordgubbar.
89 kronor, Eleven.se

Bildspel: Sockersöta nyheter

Bildspel: Sockersöta nyheter

[email protected]

2008-06-26 09:34:00

Publicerad: 26 juni 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp