Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
STARTSIDA
Sport är så universellt

Sport är så universellt

Krönika.

Nu när sommaren är här är jag nog en av de få som tycker det är lättare att träna. Jag älskar ljuset som får mig att vakna tidigare och som motiverar mig att vara ute mer och röra på mig.

Och denna sommar är ju även fylld av stora sportevenemang som EM i fotboll och OS!
Jag kan bli grymt inspirerad av att se på sport. Och det är inte bara p g a snygga fotbollsspelare (mums!) Men jag kan räkna upp några vid ett senare tillfälle.

Det roliga är att jag tror många blir som jag under såna större evenemang, man blir inspirerad och motiverad. Kanske drar man ihop några kompisar och spelar fotboll, anmäler sig till något lopp eller bara tar cykeln och cyklar en sväng.

Jag kom ihåg när jag var yngre, mycket yngre. Kan ha varit när jag gick i lågstadiet och tillbringade en del av mitt sommarlov i Dalarna. Där hade vi en stor gräsmatta som jag hade som min arena där jag bl a var tävlande i fristående program i gymnastik. Jag skuttade och hjulade och gjorde lite blandade småhopp. Så avancerat var det inte men vad gjorde det jag kände mig ju precis så duktig som tjejerna på TV!?!

Nuförtiden kör jag inte så mycket hemmagjorda tävlingar, men jag kan fortfarande inspireras av idrottsmänniskor och sportevenemang.

Sport är så universellt och engagerar folk.
Många inspireras negativt och det är rent ut sagt för jäkligt och har inte med idrott att göra. Tv! Jag tänker nu mest på det positiva.
Det är så imponerande med all typer av idrotter, både lagsporter och individuella sportgrenar. Lagsport, för att det verkligen tar fram teamanda, fighting spirit och att ge det lilla extra för laget. Att hålla ihop och jobba i enad front mot målet.
Individuella grenar är spännande då en person bara har sig själv att pressa och att kunna tackla det stora trycket som finns och uppladdningen inför utmaningen.

Så om du får möjlighet, kolla in någon sport du gillar och kanske slutar det med att du också kör ditt fristående på din gräsmatta!
2008-06-26 14:04 RSS icon

ANNA RÜBERG
skonhetsrad@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen