Madonnametoden

Med en ny metod lyckas superkändisarna dra klockan tillbaka med flera år.
Det gäller att fylla ut snarare än att strama åt för att se yngre ut.

Framsidan av det senaste numret av New York Magazine pryds av Madonnas ansikte och rubriken ”The New New Face”. Artikeln inne i tidningen handlar om hur sångerskan och flera av hennes medelålders Hollywoodkollegor tros ta till en ny form av ingrepp. Demi Moore, Elizabeth Hurley, Michelle Pfeiffer och Naomi Campbell är andra namn som nämns.

De må hävda att
det bara är bra gener och mycket motion som håller dem i form, men det ställer sig ledande plastikkirurger som tidningen talat med tvekande till. Kändisdonnornas äppelkinder och avsaknaden av håligheter under ögonen, som brukar uppstå med åldern, väcker misstankar.

Tidningen Daily Mail
citerar 30-talsikonen Mae West, som sa att kvinnor måste välja mellan figuren och ansiktet. Håller man sig smal ser kroppen bra ut -men ansiktet ser insjunket och äldre ut. Men det verkar inte gälla utmärglade träningsnarkomaner som Madonna. Trots att hon inte har ett uns fett på benen ser hennes ansikte ungdomligt fylligt ut.

Därför spekuleras det
i att hon har genomgått ett så kallat y-lyft. Det går ut på att skapa volym i ansiktet genom att fylla ut kinderna och ge ansiktet en y-form, eller en hjärtform. Hakan blir smal och kinderna blir breda, helt enkelt. Ungdomar har mer fett i ansiktet och metoden ger på så vis en illusion av att man är yngre.

Och det är nyckeln
-inte en rynkfri hud. Kvinnor som genomgår omfattande ansiktslyft, till exempel Joan Rivers, har helslätt skinn men de ser ändå gamla ut.

Botox och skalpellen
i all ära, men fillers som Restylane, Voluma och Sugiderm är hemligheten bakom den eviga tonårslooken.

Det spekuleras i att Madonna har gjort ett så kallat y-lyft, som ger ansiktet en hjärtform.

Det spekuleras i att Madonna har gjort ett så kallat y-lyft, som ger ansiktet en hjärtform.

Demi Moore och Michelle Pfeiffer ska också använda sig av metoden.

Demi Moore och Michelle Pfeiffer ska också använda sig av metoden.

[email protected]

2008-08-06 12:48:00

Publicerad: 6 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp