TBT till 1988 TBT till 1988 OPI släpper Cola nagellack OPI släpper Cola nagellack Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Spruta bort dubbelhakan Spruta bort dubbelhakan
Torsdag 7 Maj 2015
HÄLSA & FITNESS
Snyggare än du tror

Snyggare än du tror

Läkare menar att kvinnor underskattar sin egen skönhet.

Hur attraktiv tycker du att du är på en skala från ett till tio?


Det är dags att du flyttar upp två snäpp på stegen. Undersökningar visar nämligen att omgivningen tycker att kvinnor är 20 procent snyggare än de själva anser sig vara. Det berättar hudläkaren Debra Luftman och psykologen Eva Ritvo i en intervju med mailonline.com.

Skillnaden i bedömning beror på att när du tittar dig i spegeln går du bara efter utseendet. I verkligheten är det även din personlighet som avgör hur attraktiv folk tycker att du är.

Läkarna kommer därför nu med ett skönhetsrecept som hjälper dig att framhäva den inre skönheten. Här är deras bästa tips:

Tänk positivt. Hur du mår påverkar hur du ser ut.

Utför goda gärningar. Förutom bra karma ger det dig bättre självkänsla.

Sätt upp mål för dig själv. Men se till att de är realistiska, så att du har möjlighet att nå dem. Det ökar också självförtroendet.

Dra på smilbanden. Leenden och skratt gör dig vackrare.

Hitta en hobby. Ägna fritiden åt något som gör dig glad.

Källa: Aftonbladet
2008-08-08 15:22 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder8 Marc Jacobs intar Sephora Antal bilder3 UV-ljus avslöjar din hud Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme