Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen YSL läppolja gör succé YSL läppolja gör succé Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Fredag 27 Mars 2015
HÄLSA & FITNESS
Snyggare än du tror

Snyggare än du tror

Läkare menar att kvinnor underskattar sin egen skönhet.

Hur attraktiv tycker du att du är på en skala från ett till tio?


Det är dags att du flyttar upp två snäpp på stegen. Undersökningar visar nämligen att omgivningen tycker att kvinnor är 20 procent snyggare än de själva anser sig vara. Det berättar hudläkaren Debra Luftman och psykologen Eva Ritvo i en intervju med mailonline.com.

Skillnaden i bedömning beror på att när du tittar dig i spegeln går du bara efter utseendet. I verkligheten är det även din personlighet som avgör hur attraktiv folk tycker att du är.

Läkarna kommer därför nu med ett skönhetsrecept som hjälper dig att framhäva den inre skönheten. Här är deras bästa tips:

Tänk positivt. Hur du mår påverkar hur du ser ut.

Utför goda gärningar. Förutom bra karma ger det dig bättre självkänsla.

Sätt upp mål för dig själv. Men se till att de är realistiska, så att du har möjlighet att nå dem. Det ökar också självförtroendet.

Dra på smilbanden. Leenden och skratt gör dig vackrare.

Hitta en hobby. Ägna fritiden åt något som gör dig glad.

Källa: Aftonbladet
2008-08-08 15:22 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman Antal bilder5 Kom i form med Insta