Från WAG modedrottning Från WAG modedrottning Marc Jacobs till Sverige Marc Jacobs till Sverige Möt våren med grapefrukt Möt våren med grapefrukt Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Söndag 1 Mars 2015
STARTSIDA
”Innan jag blev utseende- fixerad var jag sötare”

”Innan jag blev utseende- fixerad var jag sötare”

Hon har vikt ut sig, tagit kokain och nuppat i ”Big Brother”.
Men i dag är det vuxenliv som gäller för Carolina Gynning.
– Nu börjar jag plocka av de här attributen som bröst, löshår och lösnaglar, säger hon.

Carolina fyller snart 30, har flyttat ihop med sin pojkvän Fredrik Zanderholm och lagt karriären som glamourmodell på hyllan. Numera satsar hon på att lyckas som programledare.


I fjol ledde hon ”Idol” tillsammans med Carina Berg, och i år har hon varit aktuell med både ”Hitmakers” och ”I huvudet på Gynning” på Kanal 5. I höst ska hon leda TV4-satsningen ”Stjärnor på is”.
– Jag har helt enkelt lämnat partylivet bakom mig och nästa grej blir väl att skaffa barn, säger hon till Expressen.

Men även om
Carolina drömmer om många små knoddar är hon inte säker på att det kommer att bli så.
– Det verkar så jobbigt att vara gravid i nio månader. När man har bantat i hela sitt liv känns det inget kul att förstöra alltihop genom att bli gravid, säger hon.

Giftermål är Carolina också lite tveksam till, men hon är säker på att det är Fredrik hon vill leva med.
– Tidigare var jag inte klar med singellivet och utforskandet av män. Nu är jag färdig med det och har ingen dragning till någon annan än honom.

Ett annat steg bort från skandalblondinen som Carolina en gång var, är att hon tagit ut sina stora bröstimplantat.
– Det gjorde jag för att jag kände att de tillhörde en tid som jag inte var så stolt över. Det kändes som ett bra statement och jag fick enbart positiva reaktioner på det. Men nu gör ju alla samma sak så jag har slutat engagera mig i den debatten. Det har blivit otrendigt med silikonbröst, säger hon.

Men fåfäng
– det erkänner fröken Gynning att hon fortfarande är.
– Jag tycker att det är jätteviktigt och jag önskar faktiskt att jag inte var så fåfäng eftersom det är så otroligt tramsigt. Det komiska är att innan jag blev utseendefixerad var jag sötare än det jag sen försökte skapa. Men nu börjar jag ju plocka av de här attributen som bröst, löshår och lösnaglar och gå tillbaka till mitt forna jag.
– Jag är så intresserad av allt det där ytliga men i grunden är jag inte så'n.
2008-08-12 08:16 RSS icon

BECKY BERGDAHL
becky.bergdahl@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder14 Marc Jacobs till Sverige Antal bilder9 Män vill dofta manligt sött Antal bilder6 5 hetaste Oscarstrenderna Antal bilder9 De hetaste parfymerna