Sexträna dig smal

Svårt att gå ner i vikt?
Då kanske det är dags att trappa upp ditt sexliv.
Att ligga i ordentligt ger på sikt en riktigt bra motion.

Att träning är bra för ditt sexliv är redan konstaterat. Ämnesomsättningen ökar samtidigt som hormonerna frigörs. Regelbunden motion ökar blodcirkulationen i kroppen, men även till könsorganen.

Även vår kroppsuppfattning blir tydligare på gymet vilket i sin tur gör att vi får mer kontroll över vår kropp. Det gör att vi exempelvis kan känna oss mer nöjda med våra kroppar framför våra partners.

#IMG2-R#Men att samlag på sikt ger ordentlig motion kanske inte så många visste. En enda kärleksakt är inte så mycket att hänga i julgranen då den i snitt bara varar i sisådär fem minuter. Det ger ungefär lika mycket motion som att gå upp för två trappor.

Men om du har sex regelbundet, varje dag -eller i alla fall tre gånger i veckan, kan det på sikt löna sig. Under ett års tid motsvarar det faktiskt ett helt maratonlopp.

Det absolut bästa resultatet får du om älskogen är riktigt passionerad och varar i en och en halv timme. Då bränner du 450 kalorier, vilket kan jämföras med ett intensivt träningspass. Kör du några såna pass i veckan kommer förändringen snart synas på vågen.

Bildspel: Sexträna dig smal

Bildspel: Sexträna dig smal

Regelbundna och vilda samlag gör susen för figuren.

Regelbundna och vilda samlag gör susen för figuren.

[email protected]

2008-08-15 12:59:00

Publicerad: 15 augusti 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp