Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
MANLIGT
Problem med porer?

Problem med porer?

Många män har problem med stora porer. Tyvärr går det inte att få bort detta – men det går att minska problemet.

Hud som inte stimuleras regelbundet ser lätt glåmig och slapp ut, vilket gör att porerna blir mer framträdande. Genom att använda en scrubkräm med jämna mellanrum får du både en djuprengöring och en spänstigare hud. Exfolieringen tar bort döda hudceller och smuts som gärna lägger sig i porerna.

Improveme rekommenderar 4VOO Deep Exfoliating Scrub (1)

För att ytterligare gå ett steg längre rekommenderas att följa upp med en djuprengörande lermask. Stryk ut ett lager som precis täcker huden och låt den torka in. Mineralerna gör rent på djupet och tar bort överskottsfett, samtidigt som de har en porsammandragande effekt. När masken torkat är det bara att skölja huden noggrant med ljummet vatten och avslutningsvis kallt vatten som drar samman porerna ytterligare. Och avsluta med en fuktighetskräm.
Improveme rekommenderar California North Grapeseed Clay Facial Mask (2)

Att utöka den dagliga hudvårdsrutinen med ett porsammandragande ansiktsvatten hjälper till att underhålla huden mellan djuprengöringarna. Fukta en platt bomullsrondell och stryk ut det över rengjort ansikte. När det torkat in i huden följer du upp med fuktighetskrämen.
Improveme rekommenderar Peter Thomas Roth Conditioning Tonic (3)

Ett sista steg i rutinen är att täcka porerna. Dr Brandt har utvecklat en produkt som har tre funktioner i en – den har en mattande effekt, en behandlande och porsammandragande effekt samt en kosmetisk effekt. Pores No More (4) är svagt hudfärgad och lägger sig som en mattande film över porerna och trollar bort dem!

Produkterna säljs i utvalda kosmetikabutiker, salonger och på www.grooming.se
2008-08-28 09:41 RSS icon

KARIN FAHLSTRÖM
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år