Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Måndag 30 Mars 2015
MANLIGT
Problem med porer?

Problem med porer?

Många män har problem med stora porer. Tyvärr går det inte att få bort detta – men det går att minska problemet.

Hud som inte stimuleras regelbundet ser lätt glåmig och slapp ut, vilket gör att porerna blir mer framträdande. Genom att använda en scrubkräm med jämna mellanrum får du både en djuprengöring och en spänstigare hud. Exfolieringen tar bort döda hudceller och smuts som gärna lägger sig i porerna.

Improveme rekommenderar 4VOO Deep Exfoliating Scrub (1)

För att ytterligare gå ett steg längre rekommenderas att följa upp med en djuprengörande lermask. Stryk ut ett lager som precis täcker huden och låt den torka in. Mineralerna gör rent på djupet och tar bort överskottsfett, samtidigt som de har en porsammandragande effekt. När masken torkat är det bara att skölja huden noggrant med ljummet vatten och avslutningsvis kallt vatten som drar samman porerna ytterligare. Och avsluta med en fuktighetskräm.
Improveme rekommenderar California North Grapeseed Clay Facial Mask (2)

Att utöka den dagliga hudvårdsrutinen med ett porsammandragande ansiktsvatten hjälper till att underhålla huden mellan djuprengöringarna. Fukta en platt bomullsrondell och stryk ut det över rengjort ansikte. När det torkat in i huden följer du upp med fuktighetskrämen.
Improveme rekommenderar Peter Thomas Roth Conditioning Tonic (3)

Ett sista steg i rutinen är att täcka porerna. Dr Brandt har utvecklat en produkt som har tre funktioner i en – den har en mattande effekt, en behandlande och porsammandragande effekt samt en kosmetisk effekt. Pores No More (4) är svagt hudfärgad och lägger sig som en mattande film över porerna och trollar bort dem!

Produkterna säljs i utvalda kosmetikabutiker, salonger och på www.grooming.se
2008-08-28 09:41 RSS icon

KARIN FAHLSTRÖM
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman