Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Torsdag 18 December 2014
MAKE-UP
Vita tatueringar ökar i popularitet

Vita tatueringar ökar i popularitet

Glöm sjömansaktigt nedsvärtade armar. Nu är det diskreta vita tatueringar som gäller.

Tatueringar gjorda med vitt bläck har snabbt blivit populära bland Hollywoodstjärnorna. En av de första som hoppade på trenden var Lindsay Lohan, som tatuerat ordet "breathe" (andas) på handleden.


Tatueringen gjorde Lindsay efter hon hamnade på sjukhus på grund av en asthmaattack. Texten är dels ett minne av händelsen och dels en påminnelse om att alltid komma ihåg att andas, i alla ordets bemärkelser, när livet blir för hektiskt.

I tidningen Daily Mail berättar den brittiska modellen och dokusåpadeltagaren Jasmine Lennard att hon bestämde sig för att skaffa en vit tauering efter att ha sett Lindsays.
– Den var så fin att jag frågade henne var hon hade gjort den, säger Jasmine till Daily Mail. Hon sa att jag skulle gå till tatueringsstället Shamrock.

Jasmine tatuerade in orden "amore appassionato" – älska passionerat. Hon berättar också att hon hört att Kate Moss har vita hjärtan intatuerade på ena sidan av sin kropp

För att göra en vit tatuering behövs ett bläck som är tjockare och av högre kvalitet än vanligt bläck, och det finns risk för att tatueringen bleknar något om den utsätts för starkt solljus. Om man har väldigt ljus hud kan den också se mer ut som ett ärr än som en tatuering.
2008-09-15 13:45 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen