“Jag äter kolhydrater“

Sen flytten till Los Angeles har Posh lagt om både sina mat- och träningsvanor, berättar hon.

Pinnsmala Victoria Beckham har tidigare berättat att hon sällan äter frukost och att hon överlever främst på kaffe och färska jordgubbar. Hon har också avslöjat att hon aldrig sätter sin fot på ett gym.

Men sedan hon och resten av familjen Beckham bosatte sig på andra sidan Atlanten har Victoria börjat leva mer hälsosamt.
-Det finns jättebra gym här och jag gillar det, säger hon i en exklusiv intervju med The Sun.

Victoria berättar att hennes man, fotbollsspelaren David Beckham, fyller hennes iPod med bra träningsmusik och att hon har köpt ett par träningsskor som mäter hur långt hon springer.
-Jag springer 6,5 kilometer, sju dagar i veckan, säger hon. Jag känner mig fylld av energi. Jag behöver självdisciplin för att gå upp på morgonen, skjutsa barnen till skolan och sen åka till gymmet. Sen kan jag tänka klart när jag åker hem och jobbar. Jag mår så mycket bättre.

Träningen har också gjort henne hungrigare och Victoria som tidigare undvikit kolhydrater, unnar sig numera rostat bröd till frukost.
-Jag äter mer, och jag vill äta hälsosamt, så det är jättebra, berättar Victoria.

När en skvallertidning nyligen skrev att Victoria höll sig smal med hjälp av bantningspiller såg hon rött och bestämde sig för att stämma tidningen.
-Det är så ansvarslöst att säga sånt, förklarar hon. Många unga tjejer ser upp till mig och jag tycker det är löjligt att de hittar på såna saker. Det måste man ta på allvar. Det är unga tjejer där ute som kanske börjar tycka att det är coolt att ta bantningspiller. Sånt är farligt.

Angående hennes nya, korta pojkfrisyr berättar Victoria att den inte var hennes idé, utan att hon gav sin frisör tillåtelse att göra vad han ville med hennes hår.
-Jag försökte inte likna Audrey Hepburn eller Mia Farrow -jag sa bara åt frisören att använda sin fantasi, säger hon. Jag älskar det, det är lättskött och David gillar det, så det är det enda som betyder något.

När familjen bodde i Spanien led Victoria av hemlängtan och ensamhet, samtidigt som ryktena om Davids otrohetsaffär med barnflickan Rebecca Loos spreds över världen. Flytten till USA blev räddningen, och idag njuter hon av livet igen.
-Jag kan sanningsenligt säga att jag är nöjd och lycklig just nu, säger Victoria.

Bildspel: “Jag äter kolhydrater“

Bildspel: “Jag äter kolhydrater“

[email protected]

2008-09-23 07:04:00

Publicerad: 23 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp