Gravid av vatten

Sju kvinnor, inklusive hon själv, blev gravida efter att ha badat i australiensiskt vatten, säger Nicole Kidman.

Vid 41 års ålder fullföljde Nicole Kidman, som redan har två adopterade barn tillsammans med Tom Cruise, äntligen en graviditet. För första gången i sitt liv fick hon därmed uppfylla drömmen om att bli biologisk mamma.

Skådespelerskan menar nu att det inte var någon slump som gjorde att hon blev med barn. Befruktningen inträffade nämligen under inspelningen av filmen “Australia“ i västra Australien, där hon badade i Kununurra-vattnen tillsammans med ett flertal andra medverkande i filmen. Sju av kvinnorna blev gravida.

-Jag trodde aldrig att jag skulle bli gravid och föda ett barn, men det händer under inspelningen av den här filmen. Sju barn blev till under den här filmen, och bara en var en pojke, säger Nicole Kidman till Women's Weekly. Det är något där i Kununurra-vattnet, för vi simmade alla i vattenfallen, så vi kan kalla det fertilitetsvattnet nu.

Nicole förklarar också varför hon var så smal under graviditeten.
-Jag har tur att jag är så lång, så jag hade en liten mage, säger skådespelerskan. Jag var också välsignad med en lätt förlossning. Jag är så tacksam för det var vackert och Keith var min klippa hela vägen.

Bildspel: Gravid av vatten

Bildspel: Gravid av vatten

[email protected]

2008-09-26 08:52:00

Publicerad: 26 september 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp