Sextipsen för alla Sextipsen för alla Makeup – nakentrenden Makeup – nakentrenden Logga ut på Hasseludden Logga ut på Hasseludden Fillers utan svullnad Fillers utan svullnad
Söndag 23 November 2014
HÄLSA & FITNESS
Prins Carl Philip "imponerad" av Katrin Zytomierska

Prins Carl Philip "imponerad" av Katrin Zytomierska

Katrin Zytomierska (f. d. Schulman) sprang på vår hunkiga prins på krogen. Där passade han på att gratulera henne för hennes nya, trimmade kropp.

Förra veckan gjorde Katrin Zytomierska succé i tv-programmet "Du är vad du äter", där hon gick från ett liv fyllt av sprit, cigaretter och skräpmat till att bli ett komplett hälsofreak, med nyttig mat och hårdträning.


Tv-tittarna fick se Katrin kämpa med sina nya vanor i åtta veckor, en utmaning som kulminerade i en match i thaiboxning mot den kvinnliga världsmästaren Pernilla Johansson.

En av de som satt bänkade framför tv:n för att följa Katrin Zytomierskas fitnesskamp var vår egen prins Carl Philip, visade det sig i helgen. Katrin sprang nämligen på prinsen på Stockholmskrogen Berns, där han berömde henne för hennes insatser.

– Jag måste faktiskt
passa på att skryta lite över det. Han berättade att han sett på "Du är vad du äter" och att han var jävligt imponerad över min match, skriver Katrin i sin blogg.

Prinsens komplimang förgyllde bloggdrottningens lördagskväll.
– Det var kul, tycker jag. Både att han sett programmet och att han var imponerad över min insats. Självaste prins Carl Pilip! skriver hon.
2008-10-13 06:57 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Katrin Zytomierska i ny relation med sin tränare Katrin Schulman bantar med "svarta lådan"-metoden Katrin Schulman berättar om sitt smygätande
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen