Katrin och prinsen

Katrin Zytomierska (f. d. Schulman) sprang på vår hunkiga prins på krogen. Där passade han på att gratulera henne för hennes nya, trimmade kropp.

Förra veckan gjorde Katrin Zytomierska succé i tv-programmet “Du är vad du äter“, där hon gick från ett liv fyllt av sprit, cigaretter och skräpmat till att bli ett komplett hälsofreak, med nyttig mat och hårdträning.

Tv-tittarna fick se Katrin kämpa med sina nya vanor i åtta veckor, en utmaning som kulminerade i en match i thaiboxning mot den kvinnliga världsmästaren Pernilla Johansson.

En av de som satt bänkade framför tv:n för att följa Katrin Zytomierskas fitnesskamp var vår egen prins Carl Philip, visade det sig i helgen. Katrin sprang nämligen på prinsen på Stockholmskrogen Berns, där han berömde henne för hennes insatser.

-Jag måste faktiskt
passa på att skryta lite över det. Han berättade att han sett på “Du är vad du äter“ och att han var jävligt imponerad över min match, skriver Katrin i sin blogg.

Prinsens komplimang förgyllde bloggdrottningens lördagskväll.
-Det var kul, tycker jag. Både att han sett programmet och att han var imponerad över min insats. Självaste prins Carl Pilip! skriver hon.

Bildspel: Katrin och prinsen

Bildspel: Katrin och prinsen

[email protected]

2008-10-13 06:57:00

Publicerad: 13 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp