Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Stjärnorna väljer Tidal Stjärnorna väljer Tidal Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Tisdag 31 Mars 2015
BEHANDLINGAR
Den jordgubbssmakande ansiktsmasken du kan dricka

Den jordgubbssmakande ansiktsmasken du kan dricka

Förena nytta med nöje! Här är receptet på en ansiktsmask som gör huden fräsch, och magen glad.

När man tänker på vitamin C är det framför allt citrusfrukter som dyker upp i huvudet. Men faktum är att jordgubbar har mer C-vitamin än både apelsiner och grapefrukt.


Vitamin C används ofta i hudvårdsprodukter eftersom vitaminen har visat sig motverka hudens åldrande och bekämpa fria radikaler som skadar kroppens celler. Studier har också kommit fram till att människor som får i sig mycket c-vitamin får färre rynkor och mindre torr hy.

Jordgubbar kan därför med fördel användas både utvändigt och invändigt för att få bättre hud. Och det är precis det som är idén med detta recept på en kombinerad ansiktsmask och jordgubbssmoothie.

Recept:
2,5 dl färska eller frysta jordgubbar
2,5 dl naturell yoghurt
1,5 msk honung

Mixa jordgubbarna i en blender eller mixer. Rör i yoghurten och smaksätt med honung, som också är en utmärkt fuktgivare för huden. Drick ett glas av smoothien och ställ resten åt sidan för att använda till ansiktet.

Applicera masken jämnt över ansiktet, gärna lutad över handfatet eftersom den kan droppa lite i början. Låt verka i 8 minuter innan du sköljer av den.

2008-10-16 09:39 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus