Nicoles nya kropp

Stjärnan strålade i guld på välgörenhetsgatan, där alla sneglade på mammans välsvarvade figur.

När nyheten spred sig att Nicole Richie var gravid med rockaren Joel Maddens barn var det många som höjde på ögonbrynen över att den tunna realitystjärnan ens kunde bli med barn trots sin låga kroppsvikt. Länge hade Nicole Richie sett ut som ett levande skelett.

I och med graviditeten fick “Simple Life“-kändisen kvinnliga kurvor, och nio månader efter att dottern Harlow Madden föddes har Nicole kvar sina rundare former. #IMG2-R#
Nicole -som hela tiden förnekat att hon lidit av ätstörningar, men som vid ett tillfälle sökte hjälp för en “oförmåga att gå upp i vikt“ -var till att börja med obekväm med sina nya former. Hon tyckte att kläderna passade bättre när hon hade en plattare byst.

Men när Nicole och fästmannen Joel anlände till 30-årsjubileet av den årliga välgörenhetsbalen “Carousel of Hope Ball“ på Beverly Hilton Hotel i Beverly Hills rådde inga tvivel om att stjärnan börjat älska sin kvinnligare kropp.

I en djupt skuren guldfärgad klänning som matchade det gyllene hårsvallet poserade Nicole Richie stolt framför kamerorna.

Bildspel: Nicoles nya kropp

Bildspel: Nicoles nya kropp

Nicole innan graviditeten.

Nicole innan graviditeten.

[email protected]

2008-10-28 12:07:00

Publicerad: 28 oktober 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp