Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Söndag 29 Mars 2015
BEHANDLINGAR Föregående | | Nästa

På kungsholmstorg ligger Blue Medi Spa

En varm lokal med härlig harmonisk inredning.

Hudterapeuten Sanna Sauce.

Innan behandlingen blev jag bjuden på en färsk smoothie.

Ett varmt fotbad för trötta fötter.

Sanna Sauce fixar tånaglarna.

Ett lyxigt bubbelkar finns att hyra för den som vill koppla av på riktigt.

Kaffetrenden alla talar om

Bildspel. Bodycoffe är en unik serie produkter som har blivit en succé i USA. Nu finns hudvårdsserien i Sverige och används i spabehandlingar och säljs separat på utvalda salonger. Elina Hasslund har testat en Bodycoffe spamassage på Blue Medi Spa i Stockholm.

Den asiatiska pärlan på kungsholmen blev nyligen utvald till Sveriges bästa dagspa av tidningen PLAZA kvinna. Och när jag stiger in i den vackra lokalen förstår jag varför. Mörka trägolv, harmonisk musik, levande ljus och läcker inredning. Lokalen är rofylld med varm atmosfär i modern tappning.


Innan min första behandling blir jag bjuden på en smaskig färsk smoothie.
Jag sjunker ner i en av fåtöljerna som är placerade i ett av rummen och jag känner redan hur stressen rinner av mig. Efter en stund kommer hudterapeuten, Sanna Sauce, med en bricka med redskapen som ska göra mina torra vinterfötter som nya igen. Ett varmt fotbad och bortfilade förhårdnader gör susen för vintertrötta tassar.

Efter fotbehandlingen ber jag Sanna Sauce berätta om vad som ska ske härnäst.

– BodyCoffe är en avslappnande behandling där man masserar hela kroppen med en olja som är framställd av kaffeblomman. Oljan ökar spensten och elasticiteten i huden. Behandlingen är även väldigt passande så här års, då den även är uppiggande och ger energi, berättar Sanna Sauce.

Under den 50 minuters långa behandlingen masserar Sanna min spända kropp. Hon trycker på punkter i nacken som känns ända ut i fingrarna. När hon masserar skalpen somnar jag. Ett bra betyg.
– Ja, nu är massagen klar, säger Sanna och knackar försiktigt på min axel.

Det här var första gången jag provade en helkroppsmassage. Att det kan vara så avkopplande att bli knådad på hade jag ingen aning om. Bättre service, mysigare stämning och trevligare personal får du leta bra länge efter. Mitt besök på Blue Medi Spa får högsta betyg.

Fakta om Bodycoffee

• En mild peeling som löser upp fettdepåer som kan orsaka celluliter.
• Ph- reglerare som hjälper huden till en balancerad hud
• Kaffeblomman i Bodycoffe-produkterna har en förmåga att lugna irritationer och reparera skadad hud.
• Innehåller UVA/UVB-filter som skyddar mot solens skadliga strålar.


För mer information: www.bluemedispa.se och telefonnumret 08- 653 99 53
2008-12-08 10:49 RSS icon

ELINA HASSLUND
elina.hasslund@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman