Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Honung för fin hud & hår Honung för fin hud & hår Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 28 April 2015
HÅR & STYLING
Sno hårstilen av Victoria och Madeleine

Sno hårstilen av Victoria och Madeleine

Våra prinsessor vet hur man bär upp glamourösa galafrisyrer. Och Nobelmiddagen på Kungliga slottet var inget undantag. Så här gör du för att bli prinsessa för en kväll.

Prinsessornas Nobelfrisyrer tar veckor att planera och timmar att styla. Men du kan lätt fixa en egen partyfrisyr inspirerad av kungligheternas läckra hårsvall.


För att fixa en prinsessan Madeleine-glammig festfrissa, börja  med att locka håret med en locktång eller plattång. Locka ganska tunna slingor i taget och spraya varje lockad hårslinga innan du släpper ner den och börjar med nästa. Avsluta med att sätta upp ett snyggt hårspänne (som gärna får matcha klänningen) på ena sidan. Det ger ditt hår volym och skapar ett uppklippt intryck.

Vill du istället skapa Victorias glansiga hår, börja med att vika in topparna med en locktång. Tupera sedan upp håret långt bak på huvudet och använd gärna en volympuderspray i hårbotten. Sätt fast två diadem eller hårband med några centimeters mellanrum. Kamma det översta håret och så att det ligger slätt och avsluta med en glansspray.
2008-12-12 09:21 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år