Rulla huden vacker

Beauty Roller låter dig utföra hudföryngrande behandlingar mot ärr, bristningar och rynkor hemma.

Det låter onekligen lite läskigt.

Den nya hudvitaliseringsprodukten “Beauty Roller“ består av 200 små nålar som ska rullas över huden för att skapa mikroskopiska sår och sätta igång blodcirkulationen. Detta ska i sin tur förbättra hudstrukturen, öka produktionen av kollagen och elastin och reducera rynkor och ärr.

Gör det inte ont? Svaret, efter att improveme.se fått testa hemmabruksrollern, är nej. Det gör inte ont, möjligen kittlar det lite om man inte tar i tillräckligt hårt.

Den steriliserade rollern ska föras över huden i fyra olika riktningar, vilket förutom att förbättra hudstrukturen ska göra huden mer mottaglig för hudvårdsprodukter. Detta beror på att “kanalerna“ som nålarna bildar i huden för krämer och serum ner till ett djupare hudlager. Produkten ska användas tre till fyra gånger den första veckan, sedan bör huden vila i ungefär två veckor.

Jag använder näringsinjektionen “Healing Marigold“, som är oljebaserad, anpassad för känslig och torr hy och innehåller ringblomsextrakt, e-vitamin, aprikoskärnolja, aprikoskärnolja och tistelolja. Och visst känns huden lenare efteråt, även om det är svårt att avgöra ifall det beror på oljeinjektionen eller Beauty Rollern.

Beauty Roller kostar 595 kronor och finns att köpa på utvalda salonger eller på [url”>http://www.beautyroller.se/.

Bildspel: Rulla huden vacker

Bildspel: Rulla huden vacker

[email protected]

2008-12-16 10:12:00

Publicerad: 16 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp