“Han skulle lämna mig“

Skådespelerskan berättar att hon vill åldras med värdighet och är stolt över sin kropps historia.

Till skillnad från många andra Hollywoodskådespelerskor har Cate Blanchett inga planer på att lägga sig under kniven. Och hon har en bra anledning: plastikkirurgi skulle göra henne till ofrivilligt singel.
-Andrew har sagt att han skulle skilja sig från mig om jag gjorde något sådant, berättar Cate om sin make Andrew Upton i Vanity Fair.

Skådespelerskan, som nyligen belönades med en stjärna på Hollywoods “Walk of Fame“, ställer sig kritisk till dagens skönhetsideal.
-Om man växer upp i en miljö där ens mamma ger en nya bröst i 18-årspresent finns det inget hopp. Men jag växte inte upp i den världen, säger hon.

Cate gör idag vad hon kan för att inte bli alltför utseendefixerad, trots branschen hon arbetar inom. Stjärnan menar att det gäller att vara stolt över de förändringar som sker i ens utseende och kropp, eftersom de är en del av ens personliga historia och evolution.
-Det är viktigt att inte försöka utplåna det. Ibland tittar jag på någons ansikte och ser ingreppen innan jag ser personen, säger Cate Blanchett.

Bildspel: “Han skulle lämna mig“

Bildspel: “Han skulle lämna mig“

[email protected]

2008-12-30 10:47:00

Publicerad: 30 december 2008

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp