Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
HÄLSA & FITNESS
Lindsay Lohans oroväckande viktras

Lindsay Lohans oroväckande viktras

På South Beach i Miami passade Lindsay Lohan på att ta sig ett dopp under jul- och nyårsledigheten. Iklädd en svart bikini visar stjärnan tydligt hur mycket hon tappat i vikt.

Skådspelerskan Lindsay Lohans vikt har pendlat dramatiskt upp och ner de senaste åren, och stjärnan har tidigare talat ut om sin ohälsosamma viktfixering.


När Lindsay väl tog tag i sitt alkohol- och drogmissbruk gick hon dock upp några kilon och landade på en normal och hälsosam vikt. Men de senaste månaderna har hon blivit allt smalare.

Detta har lett folk till att spekulera kring om hon börjat ta droger igen – eller om det är relationen med flickvännen Samantha Ronson som ligger bakom viktraset. Nyligen skvallrades det om att paret bråkade så högt att grannarna klagade.

Till skillnad från de flesta, som lägger på sig lite under julhelgen, verkar Lindsay ha hållit sig långt borta ifrån julbordet och nyårsbuffén.
– Ät några julkakor! skriver paparazzifirman X17, som tagit bilder på den krympande stjärnan till sin fotoblogg.

Det återstår nu att se om Lindsay Lohan lyder.
2009-01-02 12:10 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år