Fergies nya brudfigur

Stjärnan ska gifta sig med skådespelaren Josh Duhamel på lördag, den 10 januari. Tills dess är hon fast besluten om att komma i bättre form.

Fergie -en bridezilla?

Sångerskan, känd både som soloartist och frontfigur i Black Eyed Peas, ska gifta sig med fästmannen Josh Duhamel på lördag och gör allt för att bli så vacker som möjligt tills dess. Hon har blivit känd med låten “My Humps“, som handlar om hennes väl tilltagna bak, men verkar nu vilja göra sig av med den.

Fergie, vars riktiga namn är Stacy Ferguson, gick upp sex kilo för att spela en prostituerad kvinna i filmen “Nine“ och har nu bråttom att lyckas komma i brudklänningen.
-Det är tufft. Jag tränar varenda dag, berättade sångerskan för tidningen People på nyårsafton.
#IMG2-L# Med bara några dagar kvar till det stora bröllopet satsar hon på att träna både kondition och styrka.
-Jag hajkar en hel del och gör en massa sit-ups. Jag tränar häcken av mig och försöker behålla resultaten och vara hälsosam, berättade hon.

Men Fergie verkar inte ta fitnesskampen alltför allvarligt. Häromdagen fotades hon när hon besökte snabbmatskedjan Taco Bell. Serverar de verkligen hälsomat, undrade paparazzifotograferna?
-Det är Taco Bell-dieten! skämtade sångerskan och gapskrattade.

Det är dock inte bara figuren Fergie har jobbat med. Nyligen fotograferades hon på väg hem från Sonya Dakar Skin Clinic, en kändisklinik som specialiserar sig på problemhy. Det är tydligt att popstjärnan inte lämnar någonting åt slumpen när det gäller att bli snygg till bröllopsdagen.

Till vänster: Fergie hajkar i L.A. Till höger: något rödflammig lämnar hon hudkliniken.

Till vänster: Fergie hajkar i L.A. Till höger: något rödflammig lämnar hon hudkliniken.

Josh Duhamel, Fergies blivande make.

Josh Duhamel, Fergies blivande make.

[email protected]

2009-01-07 08:58:00

Publicerad: 7 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp