Om bloggarna får välja

Louise, Erika och Jenny avslöjar sina favoritbehandlingar

Bloggerskorna är hetare än någonsin. Just därför ringde vi upp Jenny, Erika och Louise för att ta reda på vart dem blir så snygga, och hur dem blir det.

[color=#008000″>LOUISE ADOLPHSON

Vilken frisör går du till?
-Det varierar, jag gillar att prova nya salonger. Jag är så tråkig när jag går och fixar håret, tonar endast håret. Inga extension här!

Gör du några nagelbehandlingar?
-Jag går och fixar naglarna med akryl. Har testat på gelé några gånger inför olika reportage, men gillar akryl mer. Naglar på Fridas är det bästa salongen!

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag använder lerinpackningar på benen från Guam, skrubbar kroppen ofta och smörjer in mig med bodylotion. Jag tar bort allt hår med laser hos Lifestyleclinic och åker ofta och gärna på spa. För knappt en månad sedan var jag på Hotell Havsbaden, de har en helt underbar spaanläggning.

Gör du några ansiktsbehandlingar?
-Eftersom jag är en riktig beauty junkie har jag alla möjliga typer av produkter hemma – så egentligen behöver jag inte springa på olika behandlingar. Men ibland går jag och skämmer bort mig, då gör jag ansiktsbehandlingar som ger ordentligt fukt. Jag älskar kliniken Beauty Profession Sweden på Tegnergatan 9. Hemma använder jag Dermahas produkter.

#IMG2-R# Och fötterna?
-Jag gör en ordentlig fotbehandling varje vecka. Då skrubbar jag fötterna med fil, använder peeling, målar naglarna, oljar in nagelbanden och smörjer in fötterna. När jag inte orkar göra det själv går jag gärna till Helana på Naglar på Fridas.

[color=#008000″>ERIKA JOHNSON

Vilken frisör går du till?
-Jag går på en salong som heter Moscow. Slingar, klipper och ibland händer det att jag limmar i extentions. Om jag ska vara lite extra fin.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Jag går hos samma tjej som jag gått till sedan jag var 15 år. Malin heter hon. Hon fixar naglarna hemma.

Hur tar du hand om din kropp?
-Jag duschar med Philosophy.

Gör du några ansiktsbehandlingar?
-Aldrig gjort.

Och fötterna?
-Dem fixar jag också hos Malin. Inga konstigheter.

[color=#008000″>JENNY

Vilken frisör går du till?
-Jag färgar och slingar håret själv och när jag ytterst sällan (håller på och spar ut) vill klippa håret, gör antingen min kusin eller pojkvän det. Båda är frisörer.

Gör du några nagelbehandlingar?
-Gillar för tillfället korta och fyrkantiga naglar, och det är ju inte svårt att fixa själv utan professionell hjälp. Jag kan också rekommendera trinds nailrepair som jag brukar använda som underlack. Det är en mirakelprodukt som verkligen stärker och bygger upp tunna naglar.

Hur tar du hand om din kropp?
-Är noga med att alltid smörja in mig med återfuktande krämer. Ibland peela med skrubbhandske, och efter jag har duschat smörjer jag alltid in mig med mandelolja som går att köpa på apoteket bakom disk.

Gör du några ansiktsbehandlingar?
-Jag har tidigare regelbundet gått på klassiska ansiktsbehandlingar, men börjar bli mer och mer säker på att man uppnår samma resultat av att själv göra en peeling, ansiktsmask och klämma några porer. Är dock intresserad av att söka upp någon hudvårdsterapeut för att prova kemisk peeling!

Och fötterna?
-Tycker det är av yttersta vikt att ha mjuka, fräscha fötter – så ett par gånger per år går jag på fotvård. Nog för att mycket går att göra hemma, men det spelar ingen roll hur intensivt man filar med sin egen fotfil, man får aldrig samma resultat som efter ett besök hos någon som arbetar med det. Håller man själv efter det resultatet, med regelbundna fotbad och smörjning av fötterna varje kväll med exempelvis idominsalva (eller någon annan riktigt fet kräm), räcker det med att besöka fotvården var 4:e månad tycker jag.

Bildspel: Om bloggarna får välja

Bildspel: Om bloggarna får välja

Louise Adolphson

Louise Adolphson

[email protected]

2009-01-13 08:34:00

Publicerad: 13 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp