“Mitt hår stinker efteråt“

Dyra produkter och lyxiga spabehandlingar? Ingenting för skådespelerskan Catherine Zeta Jones. Stjärnan gör det själv – och du kan sno hennes knep!

Catherine Zeta Jones är kosmetikmärket Elizabeth Ardens ansikte utåt, men i en ny intervju avslöjar stjärnan att hon gärna blandar ihop sina skönhetsprodukter själv. För att få slät hy, vita tänder och skinande blankt hår behöver Catherine inte bege sig längre än till sitt eget kök.

-Jag blandar ihop salt och honung och använder det över hela min kropp för att återfukta och exfoliera. När man tvättar bort det ser en hud jättevacker ut. Jag älskar också att äta ett äpple efter en måltid, för att rengöra tänderna. De ser alltid så polerade ut då, säger stjärnan enligt Daily Mail.

Andra frukter kan också vara till hjälp.
-Juicen eller fruktköttet från jordgubbar innehåller en syra som kan bleka fläckar på tänderna. Ananas fungerar på samma sätt, förklarar Catherine Zeta Jones.

Även håret mår bra av att behandlas med lite vanliga matvaror, enligt skådespelerskan.
-Jag använder honung och öl som balsam. Jag luktar som en öltunna i flera dagar efteråt, men det är väldigt bra för håret, säger hon.

Catherine Zeta Jones vill dock att allmänheten ska veta att det är omöjligt, till och med för en filmstjärna, att se vacker ut dygnet runt.
-Det finns människor som förväntar sig att jag ska se ut som jag gör på vita duken, där jag har en fantastisk regissör och otrolig ljussättning. Jag är ledsen att göra folk besvikna, men jag ser inte ut så hela tiden -det gör ingen skådespelerska, försvarar hon sig.

Bildspel: “Mitt hår stinker efteråt“

Bildspel: “Mitt hår stinker efteråt“

[email protected]

2009-01-28 08:37:00

Publicerad: 28 januari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp