Sextipsen för alla Sextipsen för alla Kendall frontar kampanj Kendall frontar kampanj Njut av åldern - hela livet Njut av åldern - hela livet Nya behandlingskrav Nya behandlingskrav
Torsdag 27 November 2014
STARTSIDA
Dr Åsa: "Alla plastikkirurger är lite småknäppa"

Dr Åsa: "Alla plastikkirurger är lite småknäppa"

Tv-doktorn "Dr Åsa" berättar om sin fåfänga, jobbet som plastikkirurg och skönhetsoperationen hon kommer att göra – om den behövs i framtiden.

Hon blev känd som "Robinson-Åsa". Idag har hon en helt annan titel: "Dr Åsa".


Som utbildad läkare, programledare för SVT:s succéprogram "Dr Åsa" och krönikör i Dagens Medicin vill Åsa Vilbäck göra hela svenska folket mer hälsosamt

Det är dock plastikkirurgi hon valt att fokusera på, ett område där hon känner att hon kan vara till hjälp.
– Jag jobbar inte på privat klinik med skönhetsoperationer utan med rekonstruktiv plastikkirurgi. Det vill säga jag bygger upp bröst på kvinnor som haft bröstcancer och hjälper människor med brännskador. Gör jag ett bra jobb kan det göra under för den människans välmående. Absolut roligaste läkarjobbet! säger Åsa Vilbäck till tidningen Amelia.

Att skära i folk på arbetstid är "faktiskt kul", menar Åsa.
– Fast plastikkirurger är helt klart ett eget släkte, alla är lite småknäppa, säger hon till tidningen.

Sitt utseende bör man bry sig om, anser hon. Det är inte ytligt, utan ett tecken på god hälsa.
– När man slutar bry sig om hur man ser ut, att man är ren och har kammat håret, så tror jag inte att man mår bra och man tappar i självkänsla. Fåfänga är ett uttryck för självrespekt om du frågar mig. Sedan är det inte så att jag ägnar hela mina dagar framför spegeln.

Precis som hon berättade för improveme.se i november säger Åsa Vilbäck att hon inte själv gjort några skönhetsoperationer, men att hon kan tänka sig att fixa till huden runt ögonen i framtiden.
– Om jag får stora påsar under ögonen eller hängande ögonlock när jag blir äldre kommer jag att ta bort några skinnslamsor för att känna mig piggare och gladare, säger hon till Amelia.

Hon tillägger:
– Den här överdrivna plastikkirurgin som utvecklades på 80-talet, där folk försöker se plastikopererade ut med jätteläppar och ännu större bröst, förstår jag däremot inte.


Läs improveme.se:s intervju med "Dr Åsa" här!
2009-01-29 10:36 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Kirurgi – självklart val" "Fin hy är bullshit" Kristoffers sköna tips Make up-artisten tipsar
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen