Hudvårdstips för män

Groomingexperten Karin Fahlström tipsar om de bästa produkterna.

REN Jojoba Micro Bead Purifying Facial Scrub
En mild scrubkräm med jojobakulor som varsamt masserar huden. 100% naturliga ingredienser utan kemiska tillsatser och konserveringsmedel. Passar alla hudtyper, även den känsliga huden.
320 kr 150 ml

California North Gelskin Scrub
Scrubkräm för ansikte och kropp, framtagen för aktiva män som duschar ofta. Krossade valnötsskal och botaniska extrakt ger en effektiv djuprengöring och löser upp fett samtidigt som den motverkar skäggfinnar.
279 kr 200 ml

Dr Brandt Microdermabrasion in a Jar
Första microdermabrasionskrubben på marknaden ger en ordentlig polering av huden. Magnesiumoxidkristaller polerar bort döda hudceller, jämnar ut ärr, bleker mörka pigmentfläckar samtidigt som den stimulerar cellförnyelse.
720 kr 60 ml

Peter Thomas Roth Blemish Buffing Beads
En kombinerade mekanisk/kemisk skrubb för dig med problemhud. Innehåller salicylsyra som läker akne och glykolsyra som avlägsnar döda hudceller och renar porerna från fett och bakterier. Microjojobakulor ger en varsam polering av hudytan.
395 kr 250 ml

Ole Henriksen Blemish Attack Purifying Mask
En antiinflammatorisk ansiktsmask som motverkar acneutbrott. Renande leror hjälper till att absorbera orenheter och lugnande växter reducerar överflödig talgproduktion. En omgång i veckan balanserar upp problemhy.
495 kr 50 g

Nickel Exfoliating & Cleansing Chewing Gum Mask
Exfolierande gummimask som tar bort orenheter och överskottsfett. Stryk ut ett tunt lager som försiktigt dras bort efter 6-7 minuter. Ger en omedelbar fräschör och lyster till huden.
275 kr 50 ml

Peter Thomas Roth Max Complexion Correction Pads
Bomulsrondeller preparerade med en anti-inflammatorisk rengöringsformula. 10 % glykolsyra tillsammans med rondellernas struktur ger en grundlig rengöring och löser effektivt upp fett.
365 kr 60 rondeller

Produkterna säljs via kosmetikabutiker, salonger och på www.grooming.se

Bildspel: Hudvårdstips för män

Bildspel: Hudvårdstips för män

[email protected]

2009-02-19 08:40:00

Publicerad: 19 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp