Dempsey för L’Oréal

Skådespelaren Patrick Dempsey är ny spokesperson för L’Oréal Men Expert.

-Det är en stor ära för mig att få vara en del av L’Oréal-familjen. Jag älskar dynamiken i företaget som ständigt utvecklas innovativt för att ge män och kvinnor högkvalitativa produkter världen över, säger Patrick Dempsey.

Patrick Dempsey föddes i Lewiston, Maine i USA och började sin skådespelarkarriär på teatern. Efter att ha arbetat med en teatertrupp i Maine fick han huvudrollen i Brighton Beach Memoirs som spelades över hela USA under ett år.

1985 lämnade han teatern för filmen och fick sin första roll i “Heaven help us“. Men hans karriär tog fart med den mycket framgångsrika TV serien “Grey’s Anatomy“ som fick honom att vinna The Favorite Male TV star -Peoples Choice award -både 2007 och 2008. Dessutom blev han Golden globe-nominerad två år i rad 2006 och 2007. Han utsågs också till bästa manlige TV aktör 2007 av Screen Actor Guild.

-Patrick Dempsey är en av Hollywoods mest kända skådespelare, tack vare sin framgång serien Grey's Anatomy. Patrick Dempsey fick bli ansiktet utåt för L'Oréal Paris på grund av hans generositet och hans naturligt. Vi är mycket stolt över att nu kunna inkludera honom som spokesperson tillsammans med Pierce Brosnan och Matthew Fox, säger Youcef Nabi som är internationell VD för L'Oréal Paris.

Bildspel: Dempsey för L’Oréal

Bildspel: Dempsey för L’Oréal

[email protected]

2009-02-19 09:31:00

Publicerad: 19 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp