“Mitt liv i New York“

Sveriges största supermodell, Caroline Winberg, vet hur viktigt det är att ta hand om sin hud och lanserar nu egna hudvårdsprodukter. För improveme.se berättar hon om skönhetsfilosofin och det glammiga livet på catwalken.

Hur bestämde du dig för att lansera en hudvårdsserie?
-Eftersom jag länge använt samma produkter från franska apoteket som dock inte går att få tag på i Sverige eller New York kändes det naturligt att tillsammans med min agentur Stockholmsgruppen utveckla en egen linje. På så sätt har jag alltid tillgång till produkter och jag har en chans att dela med mig av något jag verkligen tycker är bra.

Vad är målet med produkterna?
-Syftet är att göra bra, effektiv hudvård till ett rimligt pris. Anledningen till att vi bara säljer på nätet är delvis för att hålla nere priset så att alla har råd. Gå in på [url”>http://www.stockholmsgruppen.se/ så kan du kolla in mina produkter.

Vilken är din favorit i serien?
-Hmm…egentligen alla, men face moisturizern kan jag inte vara utan en enda dag och body lotion med en doft som heter “fresh crush“ är fantastisk. Jag använder den nästan som en parfym.

Vad är det roligaste med att arbeta som modell?
-Att man får resa till fantastiska platser och träffa mycket intressanta människor.

Sklijer sig modellbranschen mycket mellan Stockholm och New York?
-Det som skiljer sig är ju kvantitet på jobb och att branschen är så mycket större i New York. Till New York måste nästan alla ta sig som vill lyckas på riktigt. Det är där det händer! I Sverige har vi dock massor av kreativitet med fantastiska fotografer som Camilla Åkrans och Marcus Ohlsson och stylister som Robert Rydberg.

Brukar du gå på några skönhetsbehandlingar eller spabehandlingar regelbundet?
-Jag älskar att gå på spa. En stor favorit är massage.

Hur ser din hudvårdsrutin ut?
-Jag försöker hålla den så enkel som möjligt. Undvika smink så ofta jag kan och vara noga med att tillföra fukt. Jag tror att det är viktigt att hålla huden ren och fräsch.

Vad har du för råd till unga tjejer som känner pressen att vara snygga och smala?
-Att det är viktigt att vara nöjd med sig själv och sitt utseende.

Har du alltid vetat att du ville bli modell?
-Nej, inte alls. Jag ville bli fotbollsproffs och att bli modell var inget jag tänkt på förrän jag blev tillfrågad när jag var 16.

Du firade releasen av din hudvårdsserie med en middag tillsammans med några av Sveriges största bloggare. Har du själv någon favoritblogg du läser regelbundet?
-Eftersom jag bor i New York är jag inte så erfaren i bloggdjungeln, men alla som var på min middag var fantastiskt trevliga och härliga tjejer! Spännande att de är så framgångsrika…

Bildspel: “Mitt liv i New York“

Bildspel: “Mitt liv i New York“

[email protected]

2009-02-24 08:25:00

Publicerad: 24 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp