Så blir Madonna ung

Har du någonsin undrat hur 50-åriga popstjärnan Madonna lyckas se så ung ut? improveme.se har träffat Madonnas egna hudexpert som berättar om artistens syrabehandling.

En superstjärna -och perfektionist -som Madonna vill se felfri ut på scenen varje kväll. Därför har hon med sig en egen hudterapeut på sin världsturné.

Hudvårdsexperten Michelle Peck ger Madonna “Oxygen Intraceuticals“, en ny typ av ansiktsbehandling med syra som ger omedelbara föryngrande resultat. Det berättar Michelle för improveme.se under en pressvisning på Sergel Spa & Fitness i Stockholm.

#IMG2-L#Hur går behandlingen till?
-Vi använder en teknologi där ett serum med hyaluronsyra slussas ner i hudens djupaste lager med hjälp av renat syre. Hyaluronsyra är något som kroppen producerar själv, det är ett ämne som återfuktar våra leder, våra muskler och vår hud, men som ofta minskar med åldern. Serumet är också väldigt rikt på antioxidanter, aloe vera och vitamin A, C, och E.

Vad är det Madonna gillar med behandlingen?
-De omedelbara resultaten och att det återfuktar huden. Jag arbetar även med andra kändisar, som Molly Sims och Gwyneth Paltrow. Det här med HD-TV-apparater är ju en mardröm för alla som jobbar med att stå framför kameran, för allting syns verkligen. Hur vacker man än är så vill man inte alla ska se allt.

Hur ofta brukar du få göra ansiktsbehandlingar på Madonna?
-Vi gör en innan varje show när vi är på turné. Så i genomsnitt blir det fyra gånger i veckan. Det som är så bra är att man kan sätta på sig sminket direkt och ansiktet bara lyser.

Passar behandlingen bra för skandinaviska kvinnor?
-Fantastiskt bra, för det är så torrt här uppe. I de skandinaviska länderna åldras huden ofta ännu snabbare, på grund av det kalla, råa vädret.

Kommer du även att följa med på Madonnas Europaturné?
-Javisst!

Bildspel: Så blir Madonna ung

Bildspel: Så blir Madonna ung

Stjärnan vill se perfekt ut på scenen.

Stjärnan vill se perfekt ut på scenen.

[email protected]

2009-02-26 15:49:00

Publicerad: 26 februari 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp