TBT till 1988 TBT till 1988 Marc Jacobs intar Sephora Marc Jacobs intar Sephora Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Spruta bort dubbelhakan Spruta bort dubbelhakan
Onsdag 6 Maj 2015
MAKE-UP
Bli festfin som Whitney

Bli festfin som Whitney

Whitney Port i The Hills är en riktig partyprinsessa. Men för att lysa som en stjärna och inte som en svettpärla krävs rätt produkter för att hålla sig snygg och fräsch hela kvällen. Vi har lösningen för det bästa anti shine-sminket som platsar perfekt i kuvertväskan.

1. Too Faced Absolutely Flawless, foundation och concealer i ett. Produkten minimerar defekter och är det enda du behöver som grund. I det härliga etuiet medföljer en rosa svamp och liten concealer-borste.


2. T-Zone från Make up Store är perfekt för de som lätt blir glansiga i t-zonen (panna, näsa, haka). Applicera lite gel på nytvättad hud innan du lägger på din foundation. Produkten motverkar och jämnar ut stora porer.

3. Adriana Karembeu Matte Face Skin Care är en lätt ansiktskräm som återfuktar huden samtidigt om den ger näring och tar bort överskottsolja. Krämen passar glansig och blank hy.

4. Smashbox Anti-Shine
är ett puder förpackat i ett snyggt spegeletui så att du enkelt kan bättra på din make up vart du än befinner dig. Produkten tonar ner, utan att täppa igen porerna. Dessutom innehåller den Tea Tree olja som förebygger acne och dålig hy.

5. Alison Raffaele puderfria pappersservetter
absorberar överskottsolja och perspiration från huden utan att förstöra din makeup. Söt och liten förpackning, perfekt för den lilla handväskan. 49 kr, eleven.se

6. Smashbox Anti-Shine foundation är utformad för att hålla blank hy matt. Den ultimata foundation för fet hy eller för bland by. Produkten finns ett flertal olika nyanser. 295 kronor, eleven.se
2009-03-12 15:42 RSS icon

ELINA HASSLUND
elina.hasslund@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus