Bästisar med stjärnglans Bästisar med stjärnglans Beyoncé och Cara i duett? Beyoncé och Cara i duett? Möt våren med grapefrukt Möt våren med grapefrukt Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Onsdag 4 Mars 2015
HÄLSA & FITNESS
Hayden Panettiere berättar om kroppsnojorna

Hayden Panettiere berättar om kroppsnojorna

Skådespelerskan Hayden Panettiere, känd från bland annat "Heroes", har vuxit upp i rampljuset. Här avslöjar hon hur tufft det är att ständigt kritiseras.

Hayden Panettiere kan inte förstå varför människor alltid måste hitta fel hos andra. Och som någon som vid 19 års ålder tillbringat 18 år framför kameran (hon gjorde sin första reklamfilm vid 11 månaders ålder!) har hon fått sin beskärda del kritik.

– Det förbluffar mig att folk vill hitta saker att hacka på. Att växa upp med pressen att vara smal och det faktum att kameran lägger på 10 kilo...det var tufft, säger hon till InStyle.

För att undvika att bli överdrivet självkritisk försöker hon att inte läsa om sig själv i skvallerpressen. Istället fokuserar hon på vännerna och familjen – något som gjort att hon idag känner sig bekväm i en bikini.
– Men alla tjejer har ju sina dåliga dagar. Ibland trivs man med sig själv och andra dagar känner man sig uppsvullen. Men generellt sett är det okej, berättar skådespelerskan.

Håller sig i fom gör hon genom att träna pilates och springa på löpbandet. Det är inte alltid lätt att klämma in regelbundna träningspass med ett hektiskt inspelningsschema, men Hayden menar att jobbet faktiskt också innebär en hel del träning.
– Jag försöker göra så många stuntscener som möjligt utan att använda en stunttjej, så jag kallar det min sport. Jag har inte möjlighet att gå med i ett sportlag, men jag gör mina stunts, säger hon.

Med åldern har hon blivit mer nöjd med sin kroppsform, och idag bär hon gärna figurnära klänningar på röda mattan.
– Men jag har samma osäkerhetsnojor som de flesta tjejer har, säger Hayden Panettiere.
2009-04-23 08:05 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Leto låter lockarna ryka Antal bilder7 Bästisar med stjärnglans Antal bilder14 Marc Jacobs till Sverige Antal bilder9 Män vill dofta manligt sött