Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Är svenskar hälsosamma? Är svenskar hälsosamma? Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 21 April 2015
HÄLSA & FITNESS
Hayden Panettiere berättar om kroppsnojorna

Hayden Panettiere berättar om kroppsnojorna

Skådespelerskan Hayden Panettiere, känd från bland annat "Heroes", har vuxit upp i rampljuset. Här avslöjar hon hur tufft det är att ständigt kritiseras.

Hayden Panettiere kan inte förstå varför människor alltid måste hitta fel hos andra. Och som någon som vid 19 års ålder tillbringat 18 år framför kameran (hon gjorde sin första reklamfilm vid 11 månaders ålder!) har hon fått sin beskärda del kritik.

– Det förbluffar mig att folk vill hitta saker att hacka på. Att växa upp med pressen att vara smal och det faktum att kameran lägger på 10 kilo...det var tufft, säger hon till InStyle.

För att undvika att bli överdrivet självkritisk försöker hon att inte läsa om sig själv i skvallerpressen. Istället fokuserar hon på vännerna och familjen – något som gjort att hon idag känner sig bekväm i en bikini.
– Men alla tjejer har ju sina dåliga dagar. Ibland trivs man med sig själv och andra dagar känner man sig uppsvullen. Men generellt sett är det okej, berättar skådespelerskan.

Håller sig i fom gör hon genom att träna pilates och springa på löpbandet. Det är inte alltid lätt att klämma in regelbundna träningspass med ett hektiskt inspelningsschema, men Hayden menar att jobbet faktiskt också innebär en hel del träning.
– Jag försöker göra så många stuntscener som möjligt utan att använda en stunttjej, så jag kallar det min sport. Jag har inte möjlighet att gå med i ett sportlag, men jag gör mina stunts, säger hon.

Med åldern har hon blivit mer nöjd med sin kroppsform, och idag bär hon gärna figurnära klänningar på röda mattan.
– Men jag har samma osäkerhetsnojor som de flesta tjejer har, säger Hayden Panettiere.
2009-04-23 08:05 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Ultimata festivallooken Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV