“Mina 6 må bra-knep“

Skådespelerskan Eva Mendes har lärt sig att älska sig själv, sin kropp och sitt liv. Här är hennes 6 bästa knep för maximal livsglädje.

1. Var snäll mot dig själv -och alla andra!
-När jag ska fatta ett beslut frågar jag mig själv: “Kommer jag att göra någon illa, inklusive mig själv?“ Förhoppningsvis är svaret nej, men är svaret ja så tänker jag om, berättar Eva för brittiska ELLE.

2. Var tacksam för det du har
Nyckeln till att leva istället för att bara existera är att varje dag stanna upp några minuter och tänka på de saker du är tacksam över i ditt liv, menar Eva.

3. Ät vad du vill -i rimliga mängder
-Ingenting är “förbjudet“, så länge det är med måtta. Varje gång jag blir färdig med ett projekt firar jag med en stor pizza, som jag fullkomligen slukar, säger Eva.

4. Fokusera på dina fördelar
Det kommer alltid finnas människor som är snyggare eller mer begåvade än du inom olika områden. Det måste du acceptera, i vetskapen om att du själv har många unika egenskaper. Lägg fokus på det som gör dig speciell.

5. Stoppa din inre kritiker
När du börjar hacka på dig själv, fundera över om du verkligen skulle säga sådana saker till en god vän. Försök att behandla dig själv på samma sätt som du skulle agera mot din bästa kompis.

6. Hitta regelbunden avkoppling
-Jag unnar mig massage och ansiktsbehandlingar för att må bättre. På sistone har jag försökt meditera, men det är svårt. Jag jobbar på att meditera fem minuter om dagen och det är nästan omöjligt. Jag har också en terapeut, som jag älskar. Alla borde ha en terapeut, säger Eva Mendes.

Bildspel: “Mina 6 må bra-knep“

Bildspel: “Mina 6 må bra-knep“

[email protected]

2009-04-24 13:04:00

Publicerad: 24 april 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp