Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Madonna är otroligt disciplinerad, berättar Tracy Anderson.

Även Gwyneth tränar regelbundet med Tracy.

Det har hjälpt henne att komma i form efter sina graviditeter.

Madonnas vältränade armar kräver mycket arbete...

...men popdrottningen har ofta anklagats för att vara för smal.

Här i Louis Vuittons kampanj.

Gwyneths ben kan bli dina, enligt Tracy.

"Jag kan ge dig en kändiskropp"

Bildspel. Kändistränaren Tracy Anderson menar att om du är villig att kämpa tillräckligt hårt kan du få Madonnas tränade armar, Gwyneth Paltrows välsvarvade ben och Kylies fasta rumpa.

En timmes träning om dagen, sex gånger i veckan. Det är vad som krävs för att få en vältränad kändiskropp, enligt 34-åriga fitnessgurun Tracy Anderson.


Hennes träningsprogram "The Tracy Anderson Method" innehåller pilatesliknande övningar med inslag av dansaerobics. Detta är just vad som behövs för att man ska få en feminin men fit figur, menar Tracy. Hon utvecklade metoden för att själv komma i form och tränar idag stjärnor som Madonna, Gwyneth Paltrow och Liv Tyler.

Tracy – som säger att hennes egentliga kroppsbyggnad liknar Danny DeVitos – kämpade i fem år med att arbeta fram träningsprogrammet.
– Det jag kom fram till var att muskler snabbt blir smarta men ännu snabbare blir dumma. Man tränar och de blir starkare och mer vältränad, men musklerna är lata och blir uttråkade och när muskler blir uttråkade slutar de att arbeta för dig. Det är därför så många människor når en platå och börjar gå upp i vikt igen, säger hon till Daily Mail.

Hemligheten är att använda vad Tracy kallar "accessoarmusklerna", de små musklerna som stöttar de större musklerna, och att hela tiden träna olika muskelgrupper så att kroppen inte blir uttråkad. Hon har därför tagit fram mer än tusen olika övningar för en maximalt varierad träning.

Tracy Anderson har både släppt en bästsäljande tränings-DVD och håller på att öppna gym i London och New York. Men att få en PT-timme med Tracy är omöjligt – Madonna och Gwyneth har nämligen anställt henne på heltid.

Om man sliter lika hårt som stjärnorna kan man gott unna sig onyttig mat emellanåt, menar Tracy Anderson.
– Tränar man ska man aldrig behöva ha dåligt samvete. Madonna älskar muffins och Gwyneths bovetespannkakor är "to die for", säger Tracy till Daily Mail.
2009-05-13 08:52 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år