Bästisar med stjärnglans Bästisar med stjärnglans Beyoncé och Cara i duett? Beyoncé och Cara i duett? Möt våren med grapefrukt Möt våren med grapefrukt Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Tisdag 3 Mars 2015
BEHANDLINGAR
Den perfekta sommarlooken

Den perfekta sommarlooken

Du har läckra klänningar, nyinköpta sandaler, glittrande accessoarer och säsongens trendiga makeup - men hur står det till med huden? Följ vår trestegsguide för en sommarfräsch hud.

1. Skrubba

Det är lätt att glömma bort huden eftersom en svensk sommar inte bjuder på sol varje dag, men förr eller senare är det dags att lätta på kläderna och bege sig ut i värmen. Gör det till en vana att skrubba kroppen mellan 1-2 gånger i veckan så får du bort torra, döda hudceller, samt sätter igång blodcirkulationen. Skrubba extra noga kring armbågar och knän. Det ger även en jämnare solbränna.

2. Smörj
Snustorr hud är knappast en snygg accessoar till sommarklänningen. Smörj in dig minst en gång om dagen, gärna efter dusch eller bad när huden har torkat. Krämer som är fetare i konsistensen är att föredra nu under vinterhalvåret, men nu under sommarmånaderna räcker det med en hudkräm med tunnare konsistens.

3. Fejkbränna

Ingen semester i sommar? Bara för det betyder det inte att huden behöver vara blek och glåmig. Brun utan sol finns i en uppsjö varianter som kan användas året om. För en svag och diskret ton, använd brun utan sol för ansiktet på kroppen. Och för extra skimmer kan du pudra kroppen med lite highlighter.
2009-06-09 07:39 RSS icon

ELINA HASSLUND
elina.hasslund@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Leto låter lockarna ryka Antal bilder7 Bästisar med stjärnglans Antal bilder14 Marc Jacobs till Sverige Antal bilder9 Män vill dofta manligt sött