Heidis galna hårkris

Dokusåpakändisen har haft en minst sagt dramatisk vistelse på inspelningen av tv-programmet "I'm a Celebrity…Get Me Out of Here!" i Costa Rica.

Vistelsen i Costa Ricas djungel under inspelningen av tv-showen “I'm a Celebrity…Get Me Out of Here!“ verkar inte ha fallit Heidi Montag i smaken.

Realitystjärnan, känd från bland annat “The Hills“, är van vid betydligt mer glamourösa miljöer i Los Angeles och när hon fick välja en “lyxprodukt“ att ta med sig bestämde hon sig för att packa sitt torrschampo. Men redan i första avsnittet la hennes medspelare vantarna på torrschampot -något som fick Heidi att brista ut i tårar.

I framtiden kommer hon däremot inte lida någon brist på produkten: hennes representater bekräftar nu att Heidi inom kort kommer att släppa ett eget torrschampo, med namnet “Heidi Montag Dry Shampoo“.

Mer drama väntade dock Heidi och hennes nyblivne make Spencer Pratt i den sydamerikanska vildmarken. Paret hoppade av showen, men ångrade sig sedan och ville komma tillbaka. Straffet blev en natt i en mörk kammare, något tv-nätverket NBC:s vice president kallar ett “psykologiskt experiement“.

Spencers syster Stephanie Pratt kallar det istället “tortyr“ och berättar att Heidi “praktiskt taget var på sin dödsbädd“ och att paret varken hade mat eller vatten, men däremot “spindlar som bet dem“. NBC tillbakavisar anklagelserna, men klart är i alla fall att Heidi la in sig på ett sjukhus i Costa Rica efteråt -“för att hon inte mådde bra“, enligt hennes publicist.

Heidi mår nu bättre och paret är kvar i Costa Rica.

Heidi poserar glatt inför inspelningen av

Heidi poserar glatt inför inspelningen av ”I'm a Celebrity…Get Me Out of Here!”

Här tillsammans med maken Spencer Pratt – och en orm.

Här tillsammans med maken Spencer Pratt – och en orm.

Väl nere i djungeln var Heidi och Spencer dock inte lika kaxiga...

Väl nere i djungeln var Heidi och Spencer dock inte lika kaxiga…

De stängdes in i

De stängdes in i ”The Lost Chamber”, där de filmades med infraröd kamera.

Paret på väg till Audrina Partridges grillfest.

Paret på väg till Audrina Partridges grillfest.

Heidis hårhemlighet blir hennes nästa projekt: ett eget torrschampo.

Heidis hårhemlighet blir hennes nästa projekt: ett eget torrschampo.

[email protected]

2009-06-10 10:04:00

Publicerad: 10 juni 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp