“Män får vara feta“

Skådespelerskan har gått ner omkring 20 kilo – och nu får hon inte prata om något annat.

Skådespelerskan Nia Vardalos, mest känd för sin film “Mitt stora feta grekiska bröllop“, har efter inrådan från sin läkare gått ner närmare 20 kilo.

Men nu är hon trött på att bara få svara på frågor om sin viktnedgång.
-Det är bara vikt. Bara 20 kilo fett som nu är borta från min kropp, men wow -det är i princip allt jag får frågor om. Det senaste året har jag varit med i en film, skrivit och regisserat nästa film och adopterat en treåring från American Foster Care. Men gissa vad jag blir frågad…hur gick jag ner i vikt? skriver stjärnan i ABC:s AC360-blogg.

Nia är trött på att kvinnors övervikt kritiseras, medan männen i Hollywood kommer undan med att bära på extrakilon.
-Russell Crowe är fet och ingen pratar om det. Alec Baldwin bara beställer sina kostymer i en större storlek och vi suktar fortfarande efter honom, säger hon.

Skådespelerskan nämner också att i filmer förväntas vi tro på att snygga tjejer faller för mindre attraktiva killar. I “På smällen“ blir Katherine Heigl och Seth Rogens rollfigurer kära i
varandra och i “Sideways“ får Paul Giamatti ihop det med Virginia
Madsen.

Men när det omvända sker på vita duken blir det genast ifrågasatt.
-På publicitetsturnén för “Mitt stora feta grekiska bröllop“ frågades jag om och om igen ifall jag, som manusförfattaren, kände att det var en verklighetstrogen skildring att någon med mitt mindre attraktiva utseende kunde ragga upp hunken John Corbett, säger hon.

Bildspel: “Män får vara feta“

Bildspel: “Män får vara feta“

[email protected]

2009-06-17 07:45:00

Publicerad: 17 juni 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp