Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Stjärnorna väljer Tidal Stjärnorna väljer Tidal Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Tisdag 31 Mars 2015
MAKE-UP Föregående | | Nästa

Modellen poserar i en lättklädd kampanj.

Poppy är stolt över sina fräknar och sitt blonda hår.

I knallröda läppar på ett event för makeupmärket MAC.

Poppy (till höger) i en reklamkampanj för Hogan.

Modellen på omslaget av en bröllopstidning.

Poppy är glad att hon är lång – hennes pojkvän är 1,95.

Modellen i en underklädeskampanj för Myla.

Poppy berättar att hon tidigare varit något av en pojkflicka.

Poppy festar ofta tillsammans med Sienna Miller.

Favoritprodukten – Elizabeth Ardens Eight Hour Cream.

Poppy Delevingne om modellivets plus och minus

Bildspel. Att jobba som modell har både fördelar och nackdelar. Brittiska Poppy Delevingne beskriver sin tillvaro.

Hon får gratisväskor, reser över hela världen och festar med kändiseliten. Men ett kringflackande liv kan också bli ensamt.


Popppy Delevingne, 24, är en av Storbritanniens just nu hetaste fotomodeller, som ansiktet utåt för bland annat klädmärkena Hogan, Myla och Anya Hindmarch.

Här berättar hon om...

...sina bristande kokkunskaper
– Jag kan inte laga mat, så när jag är i New York är jag mer social, för jag har inget val. Jag är så dålig på att laga mat att jag till och med bränner bakade bönor. Men jag kan göra riktigt bra toast. De bygger lägenheter utan kök i New York nu – det är ett slöseri med utrymme!

...nackdelarna med modellivet
– Det värsta är att jag saknar folk när jag reser – jag hatar den känslan, säger hon till InStyle.

...sin blonda hårfärg
– Jag färgade håret mörkt för ett tag sen och sen åkte jag Palm Beach i Florida över påsk och mitt hår blev orangefärgat i solen. Jag tror att min blondhet kämpade emot. Uppenbarligen hatade mitt hår att vara brunt.

...sitt växande makeup-intresse
– Jag var aldrig intresserad av makeup som barn. Min storasyster var alltid galen i nagellack och målade olika färger på varje nagel, men det var ingen stor grej för mig. Nu älskar jag det däremot – man lär sig verkligen mycket om makeup när man ser proffsen jobba.

...sina fräknar
– När jag inte jobbar bär jag inget smink, för jag gillar mina fräknar. Jag tycker att de ger mig karaktär – jag skulle känna mig vilsen utan dem.

...sina bästa snyggknep
– Jag brukar färga ögonfransarna med några månaders mellanrum för de är så blonda. Och min mamma har lärt mig att applicera Eight Hour Cream från Elizabeth Arden på allt från kinderna till ögonfransarna, ögonlocken och läpparna.

...hur hon motverkar Barbie-looken
– Eftersom jag är blond och blåögd finns det dagar då jag känner mig som Barbie. Knallrött läppstift och mycket eyeliner tonar ner det lite. Eller om jag känner mig nerklädd i Converse och jeans får röda läppar en att se ut som om man har ansträngt sig.
2009-07-15 11:11 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman