Är du en gymplåga?

Är ditt mål att göra livet surt för alla som tränar på ditt gym? Då har vi tipsen för dig! Så här gör du för att bli träningsklubbens värsta medlem.

Klä av dig
Du har tränat dig till en superdeffad överkropp, så varför skulle du undhålla världen din skönhet? Gå alltid runt med bar överkropp och stå gärna och spänn musklerna i olika positioner framför spegeln i hantelrummet.

Sprid din svett
Lite perspiration är helt naturligt när man tränar och den ska gärna skvättas både här och var. Ha som mål att lämna träningsmaskinerna så blöta som möjligt så att nästa person som tar tag i handtagen riktigt känner att du markerat ditt revir.

Prata i telefon
Varför låsa in mobilen i gymskåpet när du kan ha den med dig under hela träningspasset? Du har naturligtvis satt din ringsignal på högsta volym så att du kan höra den ordentligt över gymmusiken och varje gång någon ringer ger återger du helgens bravader i detaljerade ordalag.

#IMG2-L#Ragga hejvilt
Gymmet är ett perfekt ställe att träffa tjejer, så sätt charmen på max. Flörta till höger och vänster, kommentera högljutt tjejernas kroppar och erbjud dig att torka bort lite svett i valfri urringning eller massera ömma rumpmuskler.

Ockupera maskinerna
Oavsett om det är måndagseftermiddag och lång kö till konditionsmaskinerna springer du länge och väl på löpbandet, gärna en timme eller mer. Ingen har ju dött av att vänta lite och du var faktiskt där först -du kom ju redan i morse.

Lukta som en man
Deodorant, vad är det för trams? Och duschade gjorde du ju förra veckan. Eftersom det är onödigt att tvätta träningskläderna för ofta använder du gärna samma uppsättning flera dagar i rad. Att de legat fuktiga i botten av träningsväskan sedan förra passet gör bara att de är härligt svala när du tar på dig dem.

Kör lite övertid
Ingen irriterande “nu stänger vi om tio minuter“-röst i speakersystemet ska få stressa dig till att träna färdigt -du gör det här i din egen takt. Personalen får gärna stanna lite extra länge för din skull. Du måste ju hinna basta också.

Bildspel: Är du en gymplåga?

Bildspel: Är du en gymplåga?

Bildspel: Är du en gymplåga?

Bildspel: Är du en gymplåga?

[email protected]

2009-08-20 08:14:00

Publicerad: 20 augusti 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp