Så får du långa fransar

Här är metoderna som ger dig en intensiv blick i höst.

Ge fransarna näring
Det senaste året har det dykt upp flera produkter som lovar att få dina fransar att växa sig längre och tätare, bland annat Revitalash och Neulash. Den färglösa ögonfransnäringen penslas på som ett tunt streck längsmed fransraden varje kväll, precis som en eyeliner. Efter ungefär fyra veckors användande blir fransarna märkbart längre.

Fransextensions på salong
Många skönhetssalonger erbjuder också ögonfransförlängning, där fransar fästs en efter en med ett särskilt lim vid roten av dina egna ögonfransar. Resultatet blir långa, mörka fransar som håller i ungefär tre till sex veckor.
 
Fuska med lösfransar
Vill du ha långa fransar för en kväll kan du testa lösögonfransar. En hel rad med fransar klipps då till lagom bredd och limmas fast längs fransraden. Ta bort lösfransarna innan du går och lägger dig på kvällen och pilla bort limmet så kan du använda dem flera gånger.

Förläng med mascara
För en mer naturlig look, eller om du tycker att det är svårt att få lösfransarna att sitta rätt, kan du fuska fram långa fransar med en förlängande mascara. Leta efter produkter med ord som “volume“, “lengthening“ eller “extension“ i namnet. Böj fransarna med en ögonfransböjare innan för extra effekt.

Bildspel: Så får du långa fransar

Bildspel: Så får du långa fransar

[email protected]

2009-08-26 07:55:00

Publicerad: 26 augusti 2009

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp