Sextipsen för alla Sextipsen för alla Kendall frontar kampanj Kendall frontar kampanj Njut av åldern - hela livet Njut av åldern - hela livet Nya behandlingskrav Nya behandlingskrav
Torsdag 27 November 2014
BEHANDLINGAR Föregående | | Nästa

Megan Fox skönhet var inte gratis, enligt ryktena.

Kritiker har länge viskat om att Megan lagt sig under kniven...

...men stjärnan själv har valt att inte kommentera ryktena.

Näsan, läpparna och ögonbrynen sägs har fixats till.

Även brösten har blivit opererade.

På denna bild från 2006 ser de onekligen mindre ut.

Megan Fox ansikte samma år.

Megan "hade inte slungats till denna nivå av kändisskap med sitt ursprungliga ansikte", säger plastikkirurgen Raan Samayin.

Han anser att hennes ansikte var för alldagligt.

Megan med bakåtslickat hår på MTV Movie Awards.

Med läckert röda läppar.

Stjärnan i ett tajt fodral med härliga Hollywoodlockar.

Kirurgen: "Megan Fox är opererad"

Bildspel. Skönhetsikonen Megan Fox utseende har förändrats mycket de senaste tre åren. Nu menar en platikkirurg att hon gjort upprepade skönhetsbehandlingar och operationer.

Megan Fox må vara en otroligt vacker kvinna. Men hon har fått lite hjälp på traven för att uppnå det utseende som gång på gång fått henne utsedd till världens sexigaste.


Det hävdar i alla fall Beverly Hills-plastikkirurgen Raan Samayin.
– Megan Fox var attraktiv innan sina operationer, det råder ingen fråga om saken. Men hon hade en enkel grannflicke-look och såg inte distinkt ut. Hon hade inte ett minnesvärt ansikte och hade inte slungats till denna nivå av kändisskap med sitt ursprungliga ansikte, säger han till Examiner.com.

Enligt dr Samayin har Megan till att börja med gjort en bröstförstoring. Jämför man bilder tagna för tre år sedan med nya bilder ser man tydligt att hennes kupstorlek ökat.
– Hon har valt en anständig storlek. Hennes implantat är mycket mer diskreta än på någon som Pamela Anderson, men de är ganska runda och sitter mot underarmarna, vilket tyder på en bröstförstoring, säger han.

Megan har troligtvis också gjort ett ögonbrynslyft med Botox, hävdar plastikkirurgen. En liten mängd Botox injiceras då under brynet för att ge det en högre båge. Han är dessutom övertygad om att hon plumpat upp läpparna med injektioner – särskilt underläppen ser fylligare ut.

Slutligen har Megan gjort en näsoperation, menar Raan Samayin.
– Av hennes tidiga bilder att döma har hennes näsa formats om, smalnats av och gjorts spetsigare, säger han.
2009-10-29 11:02 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Ge fransarna ett lyft Stjärnorna lider av narcissism Fox glödheta frisyrer Sno stilen av Megan Fox Nu ska han bli smal
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen