Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
BEHANDLINGAR Föregående | | Nästa

Jenny Berggren uppträder i "Bingolotto".

En inte helt smickrande frisyr.

Ace of Base-sångerskan avbokade bröstoperationen, men gjorde ändå en fettsugning.

Här tillsammans med kollegan Ulf Ekberg.

Jenny rockar loss på scenen.

Hela Ace of Base-gänget är samlat.

Bandet hade stora framgångar på 90-talet.

Ändå led Jenny Berggren av låg självkänsla.

Jenny Berggren: "Gud stoppade operationen"

Bildspel. Ace of Base-Jenny hade bokat in en bröstförstoring. Men efter ett samtal med Gud bestämde hon sig för att skippa den.

Sångerskan Jenny Berggren hade bestämt sig för att förstora sina bröst med kirurgi – och hade till och med bokat en tid för operationen.


Men i en intervju i "P4 Extra" berättar den troende Ace of Base-medlemmen att hon sedan hade ett samtal med Gud och insåg att hon dög precis som hon var.
– Han visade mig hur mycket jag var värd, att jag är unik, säger hon enligt Expressen.

Jenny berättar att hon led av dålig självkänsla, vilket hade fått henne att boka in ingreppet.
– Jag åkte upp en helg till en kyrka och det var precis som om Gud ville säga till mig att det där behöver du inte göra. Du får göra det, men du behöver inte, berättar hon för "P4 Extra".

Hon avbokade tiden för sitt ingrepp, men eftersom hon var så sent ute tvingades hon ändå betala för det. Jenny berättar att hon också hade beställt tid för ett fettsugning – som hon däremot genomförde.
2009-11-05 08:01 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Därför äter vi fel mat" "Brösten var för stora" Heidis heta danspass Pamela Anderson attackerar Katie "Jordan" Price Träning gör dig fet Våffla dig till volymen
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen