Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Sexig oavsett kroppsform Sexig oavsett kroppsform Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Söndag 19 April 2015
BEHANDLINGAR Föregående | | Nästa

Jenny Berggren uppträder i "Bingolotto".

En inte helt smickrande frisyr.

Ace of Base-sångerskan avbokade bröstoperationen, men gjorde ändå en fettsugning.

Här tillsammans med kollegan Ulf Ekberg.

Jenny rockar loss på scenen.

Hela Ace of Base-gänget är samlat.

Bandet hade stora framgångar på 90-talet.

Ändå led Jenny Berggren av låg självkänsla.

Jenny Berggren: "Gud stoppade operationen"

Bildspel. Ace of Base-Jenny hade bokat in en bröstförstoring. Men efter ett samtal med Gud bestämde hon sig för att skippa den.

Sångerskan Jenny Berggren hade bestämt sig för att förstora sina bröst med kirurgi – och hade till och med bokat en tid för operationen.


Men i en intervju i "P4 Extra" berättar den troende Ace of Base-medlemmen att hon sedan hade ett samtal med Gud och insåg att hon dög precis som hon var.
– Han visade mig hur mycket jag var värd, att jag är unik, säger hon enligt Expressen.

Jenny berättar att hon led av dålig självkänsla, vilket hade fått henne att boka in ingreppet.
– Jag åkte upp en helg till en kyrka och det var precis som om Gud ville säga till mig att det där behöver du inte göra. Du får göra det, men du behöver inte, berättar hon för "P4 Extra".

Hon avbokade tiden för sitt ingrepp, men eftersom hon var så sent ute tvingades hon ändå betala för det. Jenny berättar att hon också hade beställt tid för ett fettsugning – som hon däremot genomförde.
2009-11-05 08:01 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV Antal bilder5 Sexig oavsett kroppsform